Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

POND Coin nedir? Nereden Alınır? Marlin projesine dair bütün detaylar Yorum 2024 Coin Grafik

POND Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. POND Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. POND Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. POND Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. POND Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

POND Coin Yorum 2024

POND Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen POND Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

POND Coin, Web 3.0 endüstrisinin parladığı 2021 yılında yatırımcıların radarına giren kripto paralardan oldu. Marlin ’in vaat ettiği çözümler ve kriptodaki hamleleri sonucunda kullanıcılar, POND token hakkında detaylı bilgilere erişmek istiyor. Bu rehberde Marlin projesine hakim olabileceksiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Siddhartha, Prateesh ve Roshan / 2018
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 10 milyar
Dolaşımdaki arzı: 736 milyon
Piyasa değeri: 48 milyon dolar (15 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 0.01902 dolar
En yüksek fiyat: 0.38 dolar
Projenin amacı: Marlin projesinin amacı, blok zinciri aracılığıyla güvence altına alınan uygulamaların, Web 2.0 ’a alışmış kullanıcılar için performans açısından Web3 ’e adapte edilmesidir.
Kullanım alanları: Web3

Marlin (POND) projesi nedir? Nereden Alınır?

Marlin, DeFi ve Web 3.0 için yüksek performanslı programlanabilir bir ağ altyapısı sağlayan açık bir protokoldür.

İlgini Çekebilir  Musk'ın kabusu oldu: Milyonlarca dolar zarar etti! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

POND, Marlin platformundaki native token ’ıdır ve yönetişim, protokol katılımını teşvik etme ödülleri ve Marlin ağındaki düğümleri çalıştırmak için stake etmek için kullanılır.

Ethereum ’un üzerine inşa edilen Marlin akıllı sözleşmelerinin yürütülmesinin doğruluğu, Ethereum düğümleri ağı tarafından korunmaktadır. Marlin ağındaki Metanodes adı verilen düğümler, geliştiricilerin özelleştirilmiş kaplamaları dağıtmaları ve uç hesaplamaları gerçekleştirmeleri için sanal bir yönlendirici arabirimi sağlayan MarlinVM ’yi çalıştırır.

Güvenilir olmayan ağlar ve uzun blok yayılım gecikmeleri, blok zinciri verimini sınırlayan önemli bir faktördür. Marlin SDK, minimum protokol değişiklikleriyle tüm blok zincirlerinin verimini artırmak için ağ alternatifi sunar. Blok zincirindeki düşük onay sürelerini garanti etmek için düğüm sayısı genellikle küçük sayılarla sınırlandırılır. Marlin SDK, blok zincirlerin ve zincir dışı protokollerin performanstan ödün vermeden yüz binlerce düğüme ölçeklenmesini sağlar.

Bir P2P ağı üzerinden paket yayılma modeli, işlemlerin kaynağını ortaya çıkarır.

Merkeziyetsiz şekilde eşler arası uygulamalar yazılmasına izin veren bir ağ çerçevesi olan Libp2p ’yi destekleyen Marlin, bu sayede Web3 konusunda önemli bir fark oluşturur ve herhangi bir eşler arası uygulama, çalışmak için dağıtılmış düğümler arasında ağ oluşturmaya dayanır.

Marlin bu nedenle blok zinciri bir miktar bilinmezlik içerir. Layer 1 ve Layer 2 platformları için oluşturulmuş ağ geçitleri sunar. Ağdaki performans, ademi merkeziyetçilik veya güvenlikten birinin feda edildiği ölçeklenebilirlik üçlemesinden muzdarip diğer birkaç ölçeklendirme çözümünün aksine, ağ katmanındaki iyileştirmeler, esas olarak fikir birliği katmanlarını yöneten bu tür kısıtlamalara tabi değildir.

Projenin geliştiricileri resmi sitelerinde misyonlarını şu şekilde açıklıyor: Misyonumuz, geleceğin blok zinciri platformlarına, protokollerine ve uygulamalarına güç sağlamak için eşler arası iletişim sistemlerinin durumunu ilerletmek. Verimli ağ protokollerinin, gezegen ölçeğinde merkezi olmayan ağlara ulaşmanın anahtarı olduğuna inanıyoruz. Gizlilik ve anonimliğin, ağ katmanına yerleştirilmesi gereken temel ilkeler olduğuna inanıyoruz.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Balinaları Kripto Borsalarına Daha Az BTC Yatırımı Yapıyor

MPond ve POND. POND ’un token yapısı, 10 milyar maksimum arza, 736 milyon dolaşımdaki arza sahip ERC-20 tabanlı bir akıllı sözleşmeye sahiptir. Aktarıcılar tarafından yapılan işler için sübvansiyon havuzu aracılığıyla ağ ödülleri POND ’da dağıtılır. POND, aktarıcılara devredilebilir ve devredildiği aktarıcının protokolü takip etmemesi durumunda kesintilere tabi olabilir.

MPOND, Marlin ’in yönetim tokenidir. Teklifleri oluşturmak ve oylamak için kullanılabilir. Ayrıca bir Marlin düğümü çalıştırmak gerekir – her Marlin düğümü, belirli bir miktar MPOND ’un paylaştırılması veya devredilmesi gerektirir. MPOND ’un toplam arzı 10 bindir. Her kümenin kümülatif olarak en az 1 MPOND stake edilmiş veya yetkilendirilmiş olması gerekir. MPOND, 1 MPOND = 1 oya tekabül eder. Oylar token olarak değiştirilebilir ve teklifleri oylamak ve oluşturmak için kullanılabilir. MPOND, köprü aracılığıyla POND ’a dönüştürülebilir.

Marlin ’in yerel token ’ı POND ile,

Stake yoluyla ağda doğrulayıcı düğümleri çalıştırabilir, Ağ kaynaklarının nasıl tahsis edildiğini belirlemek için yönetişim teklifleri yapmak ve oylayabilir,

Bir dizi ağ performansı denetçisini belirlemek ve bir sigorta fonundan kullanıcıları tazmin etmek için kullanılabilirsiniz.

POND Token nereden alınır?

Pond, çok yaygın olarak neredeyse bütün kripto para alım satım platformlarında işlem görüyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


POND Coin Analiz

POND Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde POND Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. POND Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  CEEK VR kaç dolar? 21 Haziran 2024 CEEK VR kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

POND Coin Yorum

POND Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. POND Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. POND Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

POND Coin Uzman Yorumları

POND Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

POND Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

POND Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

POND Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

POND Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

POND Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

POND Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

POND Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

POND Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com