Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

SCRT Coin nedir? Nereden Alınır? Secret Network projesi ve geleceği hakkında bilinmesi gerekenler Yorum 2024 Coin Grafik

SCRT Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. SCRT Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. SCRT Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. SCRT Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. SCRT Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

SCRT Coin Yorum 2024

SCRT Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen SCRT Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Gizlilik konusu kripto para piyasasında her geçen gün daha da önem kazanıyor. Blok zincirlerindeki hareketlerin takibinin engellenmesi konusunda çeşitli çözümler vaat eden Secret Network (SCRT Coin) hakkında detaylı bilgiler bu rehberimizde yer alıyor.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Guy Zyskind ve Tor Bair / 2017
Blok zinciri: Cosmos
Toplam arzı: 190 milyon
Dolaşımdaki arzı: 149 milyon
Piyasa değeri: 1.2 milyar dolar (14 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 0.2554 dolar
En yüksek fiyat: 10.64 dolar
Projenin amacı: Blok zincirinde gizlilik sağlamak.
Kullanım alanları: Blok zinciri ve Web3 alanı

Secret Network nedir? Nereden Alınır?

Gizlilik odaklı bir proje olan Secret Network, Cosmos blok zincirinde yer alır. Şifreli akıllı sözleşmeler sağlayan ve eksiksiz veri gizliliği sağlayan bir blok zinciri platformudur. Girişleri ve çıkışları bir protokol düzeyinde şifreleyerek geleneksel akıllı sözleşmeleri geliştirir. Gizli Ağ, merkezi olmayan uygulamalarda (DApp ’ler) toplanan ve depolanan tüm hassas bilgilerin gizliliğini sağlar.

İlgini Çekebilir  Rusya ve İran'dan ortak kripto para hamlesi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Blok zinciri işlemleri herkese açık olarak görüntülenebildiğinden, blok zinciri alanındaki gizlilik garanti edilmez.

Halihazırda devlet kurumlarının bu öncülü kullanan kripto para izleme araçları oluşturduğuna dair raporlar var ve bu, dijital güvenlik ve veri gizliliğinin sıcak konular olduğu bir dünyada bir sorundur. Merkeziyetsiz Finans olarak bilinen DeFi, merkezi bir otoritenin onayı olmadan dijital ödemeleri etkinleştirerek finansal ortamı tamamen değiştirmeye hazırlanıyor.

Akıllı sözleşmeler, DeFi ’nin başarısında büyük rol oynuyor. Bunlar temel olarak bir blok zincirinde yönetilen ve DApp ’ler oluşturmak için kullanılabilen kendi kendini yürüten kod parçalarıdır. DApp ’ler, halka açık bir blok zincirinde kullanılan ve toplanan tüm verilerin halka açık olduğu anlamına gelir. Bu, hassas kullanıcı verilerini işleyen DApp ’ler için büyük bir sorundur.

Secret Network ’ün bu sorun için çözümü, sıfırdan şifrelemedir. Secret Foundation ’ın kurucusu Tor Bair, buna “programlanabilir gizlilik” diyor ve Monero gibi gizlilik merkezli kripto paraların sunduğu işlemsel gizliliğin ötesine geçiyor. Platformda oluşturulan akıllı sözleşmelerin hesaplanmasını güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için “gizli düğümler” adı verilen bir bilgisayar ağına dayanır.

TEE teknolojisi, akıllı telefonlar ve video oyun konsolları da dahil olmak üzere çok sayıda platformda verileri güvenli bir şekilde işlemek için zaten kullanılıyor ve böylece varsayılan olarak veri gizliliğini koruyor. Akıllı telefonlar, parmak izleriniz gibi hassas biyometrik verileri böyle işler.

Secret Network ’ün akıllı sözleşmeleri, varsayılan olarak şifrelemeyi ve veri gizliliğini korumak üzere tasarlandıkları için “gizli sözleşmeler” olarak adlandırılır. Rust programlama dilinde yazılan gizli sözleşmeler, DApp ’lerin şifrelenmiş verileri, uygulamaları güçlendirmek için gereken hesaplamayı yapan gizli düğümlere bile ifşa etmeden kullanmasına izin verir. Kullanıcılar, neyin ve kiminle paylaşıldığı üzerinde tam kontrole sahiptir. Üçüncü taraflara hassas verilerini görüntüleme olanağı veren “görüntüleme anahtarları” oluşturma seçeneğine sahiptirler.

İlgini Çekebilir  SWIFT nedir? Rusya için karar verildi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

SCRT Token geleceği?

Dünyada genel olarak bir gizlilik sorunu mevcut. Gizlilik odaklı projelerin bu soruna yönelik çözümlerinin önemi gitgide artıyor ve özellikle kripto para piyasasındaki kullanıcılar bundan dolayı Secret Network gibi platformların önemini kavramaya başladı.

Secret Network ’ün gizli sözleşmeleri, Ethereum ’un akıllı sözleşmelerinin gizlilik merkezli bir evrimi olarak tanımlanabilir. Bu gizlilik sözleşmeleri, şeffaflığı korurken hassas verilere bir gizlilik ve güvenlik katmanı eklerler. Bu benzersiz işlevsellik, kullanıcıları korur ve özel verileri gizli tutar.

Öte yandan Secret, Enigma, Secret Foundation, Secretnodes.org, Chain of Secrets ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok bağımsız geliştirme ekibi ve kuruluşu tarafından desteklenir.

SCRT Coin nedir? Nereden Alınır?

Secret Token (SCRT), alıcı, bakiye ve işlem tutarının şifrelenebilmesi açısından Monero (XMR), Dash (DASH) ve diğer gizlilik paralarına benzer. Secret Network tarafından sağlanan programlanabilir gizlilik, anonimlik ve gizlilik sağlar. SCRT sahipleri, bakiyelerini üçüncü şahıslara açıklamak isterlerse bir görüntüleme anahtarı oluşturmalıdır. Secret (SCRT Coin), varsayılan olarak akıllı sözleşmeler için veri gizliliğine sahip bir blok zinciri olan Secret Network ’ün native tokenı ’dır. Hem izinsiz hem de gizliliği koruyan uygulamalar oluşturmanıza ve kullanmanıza olanak tanır.

Secret ’taki uygulamaları kullanmak için SCRT Token ’ı tutmanız ve harcamanız gerekir. ETH nasıl Ethereum ağı üzerinde çalışıyorsa, SCRT de aynı şekilde çalışır ve ağdaki uygulamalarla ilişkili tüm hesaplama ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılır.

SCRT Coin ’i stake ederek “gizli düğümleri” destekleyen doğrulayıcılarla paylaşarak, hem ağın ve SCRT ödüllerinin güvenliğini sağlamaya yardımcı olursunuz.

İlgini Çekebilir  Altcoin'ler sıçradı

SCRT Token nereden ve nasıl alınır?

190 milyon toplam arza, 149 milyon da dolaşımdaki arza sahip olan ve piyasa değeri 14 Ocak 2024 itibariyle 1.2 milyar dolar olan SCRT Token, Binance, Bitmart, CoinEx, MEXC, Gate.io gibi merkezi borsalarda işlem görürken; merkeziyetsiz borsalar olarak da SecretSwap, SushiSwap, UniSwap gibi platformlardan alınıp satılabiliyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


SCRT Coin Analiz

SCRT Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde SCRT Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. SCRT Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

SCRT Coin Yorum

SCRT Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. SCRT Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. SCRT Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

SCRT Coin Uzman Yorumları

SCRT Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

SCRT Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

SCRT Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

SCRT Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

SCRT Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

SCRT Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

SCRT Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

SCRT Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

SCRT Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com