Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

API3 coin nedir? Nereden Alınır? Projenin geleceği, detayları ve vaat ettikleri… Yorum 2024 Coin Grafik

API3 coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. API3 coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. API3 coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. API3 coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. API3 coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

API3 coin Yorum 2024

API3 coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen API3 coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasasında Chainlink Killer olarak lanse edilen API3, Binance ’de listelenmesinin ardından merak edilen bir kripto para oldu. API3 Coin nedir? Nereden Alınır gibi soruların yanıtlarını içeriğimizde vermeye çalıştık.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Heikki Vanttinen, Burak Benligiray, Sasa Milic / 2020
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 104 milyon
Dolaşımdaki arzı: 36 milyon
Piyasa değeri: 189 milyon dolar (21 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 1.24 dolar
En yüksek fiyat: 10.31 dolar
Projenin amacı: API3 ’ün hedefi, API ’lerin merkezi olmayan sürümlerinin ölçeklerde oluşturulmasına, yönetilmesine ve paraya çevrilmesine izin vermektir ve blok zincirlerindeki bağlantısızlığı çözmektir.
Kullanım alanları: Blok zincirleri, API ’ler ve Web3.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - Bitcoin ile ilgili flaş uyarı! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

API3 projesi nedir? Nereden Alınır?

Ethereum blok zincirinde faaliyet gösteren API3 projesi Binance ’de listelenerek büyük bir sükse yaptı. Kripto para endüstrisinde büyük bir yeri bulunan on-chain yani zincir üstü veriler son dönemin en çok dikkat çeken alanı konumunda.

Blockchain oracle ’ları, bu amaca ulaşılmasına yardımcı olabilecekleri için Web3 ekosisteminin temel bir parçasıdır. Rolleri, çeşitli blok zincirleri ve bunların ötesindeki veri kaynakları arasında arabuluculuk yapmaktır.

Birinci taraf oracle ’lar ile (blok zinciri ile dış dünya arasında bağlantı kurulmasını sağlayan hizmet), zincir dışı verilere erişmek için yeni nesil teknolojidir. API3, eski üçüncü taraf oracle ağlarından daha fazla güvenlik, verimlilik ve veri kaynağı şeffaflığı sağlayan birinci taraf oracle çözümlerine geçişe öncülük eden bir projedir.

Beacons adı verilen işaretçiler, akıllı sözleşme geliştiricilerinin Web3 uygulamalarını en son kripto para birimi, hisse senedir? Nereden Alınır ve emtia fiyatları gibi sürekli güncellenen zincir dışı veri akışlarına bağlamasına olanak tanır. Pazarın en güvenilir ve güvenilir veri sağlayıcıları tarafından işletilen Beacons, akıllı sözleşmelerin ihtiyaç duydukları zincir dışı verilerle etkileşime girmesi için şeffaf, uygun maliyetli ve ölçeklenebilir bir yoldur.

Veri akışları, küresel olarak aynı veri akışlarını akıllı sözleşmelere getirir.

Airnode, Web API ’lerinin doğrudan akıllı sözleşmelerden çağrılmasına izin vererek her ikisini de sağlar.

API3 tarafından ortaya konan çözüm, Oracle düğüm operatör grubunu aracı olarak kesmek ve API sağlayıcılarının ekosistem modelini (API ’ler ve dApp ’ler) büyük ölçüde basitleştiren kendi Oracle düğümlerini çalıştırmasını sağlamaktır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'in en büyük sırrı çözülüyor! Satoshi Nakamoto'nun kim olduğu ortaya çıkıyor

Honeycomb, API3 için bir laboratuvar ve inkübatör görevi gördü. Ekibin API sağlayıcılarının bir oracle ’ın kritik bir bileşeni olarak görülmesi gerektiği görüşünü onayladı ve API3 ’ün bugünkü API merkezli çözüm haline gelmesinin yolunu açtı.

API3 coin geleceği?

Kripto endüstrisinde API3, en iyi 5 blok zinciri oracle projesi olarak görülüyor. Pantera Capital, Accomplice, CoinFund, Digital Currency Group ve Hashed ’in eşlik ettiği Placeholder liderliğinde 3 milyon dolarlık bir başlangıç yatırım turu alan API3, şu anda oldukça gelecek vaat ediyor denilebilir.

API3 ekibine göre Honeycomb çözümü, Chainlink ’in açık kaynaklı oracle yazılımının üzerinde çalışan bir katman olarak işlev gördü.

Benligiray, API3 ’ün geliştirilmesine yol açan Honeycomb ile ilgili bazı önemli sorunlara değiniyor. API3 kurucu ortaklarından Burak Benligiray, mevcut oracle ekosistem modelinin yalnızca oracle ’ları ve dApp ’leri (bir blok zinciri üzerinde çalışan merkezi olmayan Web3 uygulamaları, tipik olarak Ethereum) dikkate aldığını yazıyor. API3, durumu daha iyi temsil etmek için API sağlayıcılarını üçüncü bir grup olarak ekledi. API3, bu modelin daha doğru olduğuna inanıyor, ancak aynı zamanda üç farklı tarafın birlikte oynadığından emin olmak zorunda olduğu için çok karmaşık olduğunu da kanıtladı.

API3 coin nedir? Nereden Alınır?

API3, geleneksel API ’leri blok zinciri ekosistemine bağlamayı amaçlayan API3 projesine güç veren bir Ethereum belirtecidir. API3 token ’ı, API3 DAO ’yu (merkezi olmayan özerk kuruluş) yönetmek ve proje yükseltmelerini oylamak için kullanılır. dAPI ’ler, aracı kullanan diğer çözümlerden daha güvenli ve uygun maliyetlidir. Birinci taraf oracle ’larla, verileri doğru bir şekilde sağlamanın yanı sıra API sağlayıcılarını şüpheli üçüncü taraflarca yararlanmaktan korumak için güvenilir olabilirler.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum Analiz 25 Mayıs

Token, dApp ’lerde abonelik ücretlerini ödemek için kullanılabilir ve ayrıca kullanıcılara, geliştiricilerin ihtiyaç duyduğu API ’leri sağlayan merkezi olmayan bir ağın parçası olan Airnode ’lara erişim sağlar. İnsanlar, API3 token ’ını kullanarak, merkeziyetsiz ağlarının yönetimine ve değerinin artırılmasına katılabilir.

104 milyon toplam arza sahip olan API3 token ’ın dolaşımdaki arzı 36 milyon adettir.

API3 Token nereden ve nasıl alınır?

Son olarak Binance ’de listelenerek dikkat çeken API3 coin, Coinbase, KuCoin, Huobi, Gate.io, Gemini, Poloniex, UniSwap ve SushiSwap gibi kripto para platformlarında işlem görüyor.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


API3 coin Analiz

API3 coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde API3 coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. API3 coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

API3 coin Yorum

API3 coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. API3 coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. API3 coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

API3 coin Uzman Yorumları

API3 coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

API3 coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

API3 coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

API3 coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

API3 coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

API3 coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

API3 coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

API3 coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

API3 coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com