Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum Analiz 25 Mayıs

Cryptocurrency fon yöneticisi Brian Kelly, Bitcoin’in 2020 hedefli ralli de önümüzdeki birkaç ay içinde daha fazla toparlanmasını bekliyor. Bitcoin’de yatırımcıların mevcut seviyelerde alım yapmalarını ve portföylerinin% 1 ila% 5’ini tutmalarını önermektedir.

Benzer şekilde, Morgan Creek CEO’su Mark Yusko Bitcoin yatırımlarının önümüzdeki 10 yıl boyunca S&P 500 yatırım fonundan daha iyi performans göstereceğine inanıyor. Ona göre, kripto para biriminin diğer varlık sınıfları ile düşük korelasyonu, her yatırımcı portföyünde yer almasının bir nedenidir.

Bitcoin dışında, altkoinler de kullanım alanlarını çeşitlendirerek ortaya koyuyor. Enterprise Ethereum Alliance, emlak sektörü için çeşitli kullanım durumları belirledi. Teknolojinin yardımcı olabileceği çeşitli fırsatlara bakan sadece kripto ve blok zinciri şirketleri değil. Rusya Merkez Bankası başkanı Elvira Nabiullina, küresel yargı ile karşılıklı anlaşmaları iyileştireceğine inandığından, altın destekli bir kripto para birimi ile ilgileniyor.

Facebook, söylentili kripto para birimi konusunda büyük kripto para birimi borsalarıyla görüşüyor. Sosyal medya devi, kripto para biriminin likid, alım satım ve güvenli olmasını sağlamak istiyor. Temel faktörler destekleyici olduğunda, teknikler nasıl görünüyor? Hadi bakalım.

BTC / USD

Bitcoin’deki (BTC) trend yükseldi. İlk desteğini 23 Mayıs’ta 7.413.46 $ ‘lık olumlu bir işaret olarak aldı. Her iki hareketli ortalama da artmakta ve RSI pozitif bölgede. Bu, boğaların iştahlı ellere sahip olduğunu göstermektedir.

7.413.46 dolardan bir bozulma ve 20 günlük EMA, momentumun zayıfladığının ilk göstergesi olacak. 20 günlük EMA bozulursa, BTC / USD çifti 50 günlük SMA’nın bir sonraki desteğine ve altındaki değerin 5.900 dolara düşebilir. Bu seviyenin denenmesini bekliyoruz.

İlgini Çekebilir  2019 için Yeni Zirve. Bitcoin 5700 Doları Aştı.

Artan yönde, Btc 8.496.53 $ ‘a yükselirse, bir sonraki direnç olan 10.000 $’ a yükselebilir. Şu anki seviyelerde güvenilir alım noktaları bulamıyoruz, bu nedenle bunun için bir işlem önermiyoruz.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com