Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

BTC Bitcoin fiyatında keskin hareket bekleniyor Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

BTC Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BTC Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BTC Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BTC Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BTC Bitcoin Yorum 2024

BTC Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BTC Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bitcoin (BTC) fiyatı, yatırımcılarının sabrını zorlayan 40.000 ila 44.000 dolar arasındaki salınımına devam ediyor. Ancak teknik veriler güçlü bir hareketin gelebileceğini ortaya koyuyor.

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre BTC/USD paritesi, 5 ocak tarihinden bu yana yatay seyrini sürdürüyor. 10 Ocak tarihinde 39.650 dolarla destek hattını, 13 Ocak tarihinde ise 44.500 dolar ile direnç seviyesini test ettiği koridor içinde ilerliyor.

Kısa zaman aralığında yatay seyre geçen hareketli ortalamalar (MA) ve orta seviyeye yakın olan göreceli güç endeksi (RSI) piyasanın dengede olduğu gösteriyor. Ayılar ve boğalar arasındaki bu kararsızlığın hangi yöne doğru kırılacağı belirsiz.

20 Ocak tarihinde Bitcoin fiyatına dair tweet atan popüler analist KriptoLevent, “BTC hala kritik eşikte dans ediyor. Sıkıcı biliyorum ama bu işin mayasında bu var” ifadesini kullandı.

200 bine yakın Twitter takipçisi olan trader Rager da, piyasadaki “sıkıcı” hareketten yakınarak, 41.000 dolar civarında belirlediği “destek bölgesine yakın seviyede beklemenin mantıklı olduğu” ifade etti.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - BTC ne kadar, kaç TL oldu? Bitkoin Yorum 2024 Coin Grafik

Dananın kuyruğu koptu kopacak

Tüm zamanların en yüksek değerinin elde edildiği 10 Kasım tarihinden bu yana Bitcoin fiyatındaki harekete günlük zaman aralığında bakıldığında, fiyatının iyice sıkıştığı ve her an keskin bir hareketin gelebileceği anlaşılıyor.

10 Ocak tarihinde gerçekleşen kısa süreli test haricinde Eylül 2021 ’den bu yana güçlü biçimde yerinde duran 40.500 dolardaki destek (kesikli mor çizgi) ile tüm zamanların en yüksek değerinden itibaren görülen düşüş trendi (turuncu) çizgisi azalan üçgen modelini oluşturdu.

Genel kanıya göre üçgen modelleri, kırılımın olduğu yöne doğru hareketin devamını öngörüyor. Bir başka deyişle BTC fiyatı, destek çizgisinden aşağı kırılırsa kesin bir düşüş, direnç görevi gören azalan trend çizgisinin üzerine çıkması durumunda ise güçlü bir yükseliş beklenebilir.

Teorik olarak üçgen modelleri, yüksekliği ölçeğinde devam hareketinin yaşanabileceğini gösterir. İçinde bulunduğumuz durumda bu yükseklik 29.400 dolar olarak hesaplanıyor. Bu haberin yayına hazırlandığı esnada 42.000 dolar civardında işlem gören Bitcoin ’in, yukarı yönde kırılması durumunda fiyatın 70.000 doların üzerine kadar yükselme potansiyeli bulunuyor. Aynı şekilde modele göre 12.600 dolara kadar düşüş de teorik olarak mümkün.

Boğalar, aşağı yönlü hareketin derinleşmemesi için 40.000 dolarlık psikolojik seviyeyi korumak için ellerinden geleni yapacaktır. Bu desteğin kırılması halinde 30.000 dolar civarına kadar güçlü bir destek bulunmuyor.

Yukarı yönlü senaryoda ise 43.614 dolarda hesaplanan 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) ve 46.762 dolardaki 50 günlük basit hareketli ortalama (SMA) aşılması olan ilk hedefler. Boğalar bu dirençlerin üstesinden gelirse düşüş trendinin sonlandığı düşünülebilir. Aşırı satıma işaret eden RSI değeri de bu ihtimali güçlendiriyor.

İlgini Çekebilir  Kriptoyu bu yıl kesintisiz bir ralli bekliyor olabilir Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bu haber yayına hazırlandığı esnada kripto para piyasasının toplam değeri 1,98 trilyon dolar olarak hesaplanırken Bitcoin ’in piyasa hakimiyet oranı yüzde 40,1 seviyesindeydi.

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


BTC Bitcoin Analiz

BTC Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BTC Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BTC Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BTC Bitcoin Yorum

BTC Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BTC Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BTC Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BTC Bitcoin Uzman Yorumları

BTC Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com