Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’de tarihi yükseliş yaklaşıyor

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bitcoin fiyatı rekor seviyelere yakın seyrediyor. Geçtiğimiz ay ulaşılan rekor seviyenin yaklaşık %1 altında dalgalanmalar görülüyor. Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük kripto parası, CoinDesk verilerine göre 66,550.58 bin dolar seviyelerine ulaştı. Bu noktada Bitcoin’in 66,974.77 bin dolarlık rekor fiyata ulaşması için yaklaşık %0,67 yükseliş göstermesi gerekiyordu.

borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre kripto parada 24 saat içinde %6 yükseliş görüldü. Bu noktada ise kripto para iki farklı trend çizgisini kırarak, konsolidasyon aralığından çıktı. Bu hareket ise boğa bayrağı hareketini anımsattı. Boğa bayrakları, bir yatırım aracı üçgen benzeri bir fiyat aralığında yükseliş trendini izlerken oluşan bir görüntü. Yükseliş trendine ise ‘gönder’ ismi veriliyor.

TrendSpider Baş Piyasa Analisti Jake Wujastyk ise “boğa bayrakları genellikle güçlü bir şekilde devam eder” dedi. Açıklamasında, “fiyatın bayrak direncinin üzerine çıkması ve bu şekilde hareketin doğrulanması gerekecek” ifadelerine yer verdi. 

Küresel ödeme ağı Mercuryo Kurucusu Greg Waisman da, “Bitcoin boğa bayrağı değerlendirmesi, açıkça dikkat çekiyor. Ancak her an bir ayı piyasası trendi getirebilecek piyasa dinamiklerine de dikkat etmek gerekiyor” dedi. Devamında, “bu tür bir durum yaşanmadığı takdirde, çeşitli göstergeler devam eden boğa koşusunun henüz sona ermeyeceğini gösteriyor” dedi.

TradingView’de görülen MACD göstergesinin şimdi bir kırılmaya hazır olduğunu söyleyen Waisman, Bitcoin’de fiyat yükselişinin devam edeceğinin burada da doğrulandığını ifade etti. Açıklamasında, “bu veriler Bitcoin’de fiyat yükselişini gösterdiği kadar, yükselişin devam etme ihtimali olduğuna da dikkat çekiyor. Kripto para yıl sonunu 80 bin dolarla karşılayabilir” dedi.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 55,000 doların üzerine döndü

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com