Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin, Tesla ve Facebook’u solladı

Bitcoin (BTC), piyasa değeri bakımından en büyük şirketler arasında Microsoft, Apple, Google’ın çatı şirketi Alphabet, Saudi Aramco ve Amazon’un ardından altıncı sırada yer alıyor.

En büyük kripto paranın değeri, 1,19 trilyon dolar piyasa değerine sahip Tesla ve 975 milyar dolar olan Facebook’u da geçti. Çeviri yayın saati itibarıyla 67 bin 500 dolardan işlem gören Bitcoin, geçtiğimiz saatlerde 68 bin 500 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin’in piyasa değeri, son rallinin ardından Amazon’un piyasa değerine 600 milyar dolar kalacak kadar yaklaştı. Tesla CEO’su Elon Musk’ın Tesla hisselerinin yüzde 10’unu satmayı planladığını duyuruması da BTC’nin hafta sonu gösterdiği dalgalanmaya katkıda bulunmuş olabilir. BTC, hafta sonu yalnızca iki saatte yüzde 4 değer kazanarak 62 bin 941 dolardan 65 bin 512 dolara yükselmişti.

Ether (ETH) fiyatı da geçtiğimiz 24 saatte ilk kez 4.800 doları geçti ve piyasa değeri 565 milyar doları aştı. En büyük kripto paralar listesinde üçüncü sırada bulunan Binance Coin (BNB) ise, Ethereum’un 400 milyar dolar gerisinde yer alıyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Binance Coin yorum - Binance Coin (BNB) kaç TL oldu, ne kadar? Bnb Yorum 2024 Coin Grafik

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com