Cumartesi, Nisan 20, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ünlü kripto para borsası Coinbase, MetaMask’a rakip oldu

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Coinbase Wallet üzerinden merkeziyetsiz borsalara (DEX) erişim özelliği içeren tarayıcı uzantısı özelliğini duyurdu.

Pazartesi gününden itibaren Coinbase Wallet, bağımsız bir tarayıcı uzantısı olarak sunulacak ve Chrome tarayıcı için ücretsiz olarak indirilebilecek. Şirket, yeni kullanıcıların MetaMask gibi mevcut bir Ethereum tabanlı cüzdanlardan “içe aktarma” özelliği ile geçiş yapabileceklerini söyledi.

Coinbase Wallet uygulamasını WalletLink aracılığıyla kullanan mevcut müşteriler, cüzdanı içe aktararak ve kurtarma ifadesini girerek yeni özelliğe erişme fırsatına sahip olacak. Coinbase bu yılın mayıs ayında, mevcut müşteriler için indirilebilir tarayıcı uzantısını hayata geçirmişti.

MetaMask gibi kendi kendine saklama özelliği sunan cüzdanlar, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve benzersiz token (NFT) ekosistemlerindeki popülerlikle daha da ilgi görür oldu. Kendi kendine saklama özelliği içeren cüzdanlar, kullanıcıların merkeziyetsiz borsalara ve NFT piyasalarına kolay transfer özelliği sunuyor.

İlgili: Popüler cüzdan MetaMask ile dev kripto para borsası el sıkıştı

Kendi kendine saklama özelliği, sektöre on milyonlarca yeni kullanıcı eklediğinden, kripto para dünyasında önemli bir konu haline geldi. DeFi platformlarında yaşanan güvenlik açıkları da, bu gelişmeye tuz biber ekti.

Sonuç olarak, kullanım kolaylığına öncelik veren kendi kendine saklama hizmetleri sunma çabaları arttı. Bu yılın başlarında Jack Dorsey liderliğindeki dijital ödeme şirketi Square, “kendi kendine saklama” özelliklerine sahip yeni bir Bitcoin (BTC) donanım cüzdanı oluşturma planlarını duyurmuştu.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com