Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

AltcoinBitcoin

ETH’nin 400 Doların Üzerine çıkması BTC Partisinin Bitmesini Beklemek zorunda kalacak

  Ethereum, kripto piyasalarındaki genel yükselişin bir sonucu olarak 400 $ ‘ı yeniden test etmeye hazır görünüyordu Ancak, Bitcoin’in hakimiyeti devam etti büyüme ve ETH, BTC heyecanının azalmasını beklemek zorunda kalabilir Bitcoin, Ekim ayını yükselişle geçme yolunda. Ethereum‘un can alıcı 400 $ fiyatına doğru hamlesi ETH gibi altcoinlerden spot ışığı ve sermayeyi çalan bir yükseliş Bitcoin tarafından bir kez daha erteleniyor. Ekim ayı için Bitcoin, kripto piyasalarındaki ticaret hacmi ve piyasa değeri hakimiyeti açısından gösteriyi çaldı.

 

Önümüzdeki birkaç saat içinde Bitcoin (BTC) bir kez daha manşetlere hakim olacak 12 yıl önce kripto ayetine tanıtıldığından bu yana en yüksek aylık kapanış gibi görünen Ekim ayını kapatır. Yazım sırasında, Bitcoin 13.831 $ ‘dan işlem görüyor ve ayı bu seviyede, hatta 14.000 $’ ın üzerinde kapatacak gibi görünüyor.

Ethereum’un 400 $ Üstü İtişi BTC Partisinin Bitmesini Beklemek zorunda kalacak

Bugün erken saatlerde Gemini Borsasının Kurucu Ortağı ve CEO’su Tyler Winklevoss, Bitcoin’in yükseliş ivmesinin daha yeni başladığına işaret etti. Bay Winklevoss’a göre, Bitcoin partisi daha yeni başlıyor ve yakın gelecekte daha fazla BTC kazanımı bekleniyor. Bitcoin ile ilgili yükseliş yorumları aşağıdaki Tweette bulunabilir.

# Bitcoin 13.5k’de ürperiyor ve Cadılar Bayramı bile değil! Daha önce de söylediğim gibi, bu parti henüz başlamadı ???otel

İlgini Çekebilir  Hindistan Sokaklarında Bitcoin Yanlıları Gösteriler Düzenliyor

– Tyler Winklevoss (@tyler) 31 Ekim 2020

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com