Cuma, Mart 29, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

DeFi Pazarı, Profesyonel Kullanıcılar Tarafından Yönlendirilir – Rapor

<

Özet:”

Perakendeci kullanıcıları, DeFi kullanıcılarının büyük çoğunluğunu oluşturmaktadır ancak profesyoneller piyasayı hareket ettirmektedir Perakende kullanıcılardan DeFi platformlarına gönderilen fon genellikle 10.000 $ ‘ın altında DeFi platformlarına gönderilen değerin çoğu 10.000 $’ ın üzerindeki transferlerden ve profesyonel kullanıcılardan gelir DeFi platformlarına gönderilen toplam değerin% 47’si 100 $ ‘ın üzerindeki transferlerden gelir k DeFi’de kilitlenen toplam değer 11.11 Milyar ABD Dolarına düştü

DeFi’nin 2020’nin üçüncü çeyreğindeki büyümesi, perakendeciliği ve Verimli çiftçiliğe olan profesyonel ilgiyi başlattı. Chainlysis ekibinin yakın tarihli bir raporuna göre, Defi platformlarına gönderilen değerin çoğu, 10.000 $ ve üzeri değerde dijital varlıklar gönderen profesyonel kullanıcılardan geldi. Öte yandan, bu DeFi platformlarına 10.000 $ ‘ın altında para gönderen kişilerin büyük çoğunluğunu perakende kullanıcıları oluşturuyordu.

Chainalysis’teki ekip ayrıca DeFi platformlarına gönderilen değerin% 47’sinin 100.000 $ üzerindeki transferlerden. Chainalysis’in raporu bulguları şu şekilde açıkladı.

… veriler, transferlerin büyük çoğunluğunun 10.000 $ değerinin altında kripto para birimi olduğundan, DeFi platformlarına para gönderen çoğu kişinin perakende kullanıcıları olduğunu gösteriyor. Ancak, DeFi platformlarına gönderilen değerin çoğu 10.000 $ ‘ın üzerindeki transferlerle ve toplamın% 47’si 100.000 $’ ın üzerindeki transferlerden geldiği için piyasayı profesyoneller yönlendiriyor.

DeFi’de kilitlenen toplam değer 11.11 Milyar $ ‘a düşüyor.

Bu haftanın başlarında, DeFi dünyasında Harvest Finance saldırısı sadece yedi dakika içinde 24 milyon dolarlık kayıpla sonuçlandı.

İlgini Çekebilir  Ethereum, ETH 2.0 Steam Toplarken PayPal Sayesinde 420 Dolara Bakıyor

Bu olay son düşüşle bağlantılı. DeFi’de yaklaşık 12,46 Milyar Dolardan 11,11 Milyar Dolara kadar kilitlenen toplam değer. DeFi’de kilitli olan fonların değerini etkileyen bir başka faktör de, Bitcoin’in gösteriyi çalması sonucunda Ethereum’un kripto piyasalarında değerinin düşmesi ve BTC 14 bin doları ele geçirmeye çalışırken yatırımcı sermayesidir. Aşağıda DeFiPulse.com’dan, DeFi’de kilitlenen toplam değerdeki düşüşü gösteren bir ekran görüntüsü var.

DeFi Pazarı Profesyonel Kullanıcılar Tarafından Yönlendirilir - Rapor 17 Kaynak : DeFiPulse.com

DeFi Sezonu Bitti mi?

DeFi’de kilitlenen toplam değerdeki düşüş ve Ethereum’un kripto piyasalarında değer kaybetmesi, birçok kişinin DeFi sezonunun olduğuna inanmasına neden olabilir. artık bitti. Bununla birlikte, DeFi’de kilitlenen aynı toplam değerin Haziran başında yaklaşık 1 Milyar Dolar olduğu göz önüne alındığında, bu düşüş önemli bir sorun gibi görünmüyor. Bu, DeFi endüstrisinin değerinin yaklaşık beş ayda 11 kat arttığı anlamına geliyor.

Böylesine kısa bir sürede bu kadar büyüme, DeFi’nin yeni başladığının açık bir göstergesidir. Düşebilecek olan şey, DeFi yatırımcıları düzgün bir şekilde denetlenmiş koda ve kanıtlanmış bir sicile sahip platformları seçmeye başladıkça Verim Tarımından elde edilen getiri miktarıdır. DeFi kullanıcıları, Harvest Finance’ta görüldüğü gibi, “zorlanma” ve ani kredilerin bu tür platformlar üzerindeki etkilerinin daha fazla farkına vardıkça daha riskli platformlardan kaçınmaya başlayacak.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com