Perşembe, Mayıs 2, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto Para Borsası FTX, Sahte Sigorta Fonu Numarası İçin Python Kodunu Kullandı: Gary Wang – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Kripto Para ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto Para yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto Para forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto Para grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto Para fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Para Yorum 2024

Kripto Para Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto Para yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Eski FTX yöneticisi Gary Wang, firmanın sigorta fonunun $100 milyon değerinde olmadığını söyledi.
Sayı, borsanın günlük hacminin 7.500’e yakın bir sayıyla çarpılmasıyla oluşturuldu.
Borsanın sosyal medyasında ve web sitesinde “Backstop Fonu”nun tanıtımı yapıldı.
Fondaki fiili miktar, istikrarsız zamanlarda platform kullanıcılarını korumayı başaramaz hale getirdi.
Kurucu ortağı Gary Wang FTX ve dijital varlık sektöründe SBF olarak da bilinen Sam Bankman-Fried’e çok yakın bir kişi, borsanın sigorta fonu rakamlarını sahteleştirmek için Python programlama dilini kullandığını belirterek davada ifade verdi. Fon, büyük tasfiye olayları sırasında önemli kayıplar yaşandığında borsa kullanıcılarını güvende tutmak için tutuldu.
Göre tanıklık Gary Wang tarafından sağlanan FTX’in övündüğü $100 milyon sigorta fonu rakamı, aslında borsaların FTX token’larından (FTT) hiçbirini içermeyen bir yüzeyden ibaretti. iddia edilen 2021’de dijital varlık alım satım platformu tarafından.
İflas eden kripto borsasının eski baş teknoloji sorumlusu, halka gösterilen rakamın günlük ticaret hacminin 7.500’e yakın bir rakamla çarpılmasıyla elde edildiğini doğruladı.
Savcı, sosyal medya platformu X’teki (eski adıyla Twitter) gönderiyi Wang’ın önüne getirip sayının doğru olup olmadığını sordu ve Wang, “Hayır!” diye yanıt verdi.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 42.000 Doları Geçti, Yılsonu En Yüksek Seviye Olabilir mi? Bitcoin Yorum BTC Fiyat Analizi

“Birincisi sigorta fonunda FTT yok. Bu sadece USD numarası. İkincisi, burada listelenen sayı veri tabanındaki sayıyla eşleşmiyor.”

Denemeden elde edilen bir sergi, FTX’in daha önce bir sosyal medya gönderisinde övündüğü “Backstop Fonu”nda rakamlar oluşturmak için kullanıldığı iddia edilen kodu gösteriyor.

ABD-Sam Bankman-Fried davasındaki dünkü sergilerden:İddia makamı, FTX’in övündüğü “sigorta fonunun” sahte olduğunu ve günlük işlem hacminin 7500 civarında rastgele bir sayıyla çarpılmasıyla hesaplandığını gösteriyor.
Burada FTX kamu sigorta fonunun sosyal medya ve diğer platformlarda yoğun bir şekilde sergilendiğini belirtmekte yarar var. Ana amacı, büyük volatilite ve belirsiz piyasa hareketlerinin olduğu zamanlarda kripto borsasında işlem yapan yatırımcıları korumaktı. Wang, fondaki gerçek miktarın bu tür kayıpları karşılamaya veya yatırımcıları korumaya yetecek kadar az olduğunu kaydetti.
Wang ayrıca, SBF’nin sigorta fonunun tükendiğini fark etmesi üzerine Alameda’dan, güya zararı gizlemek amacıyla zararı “üstlenmesini” istediğini de sözlerine ekledi. Alameda Research özel bir şirketti ve bu nedenle bilançoları FTX’in bilançoları kadar kamu incelemesine tabi değildi.
BitcoinWisdom’un önceki bir raporuna göre Wang şunları da belirtti: Alameda’nın sınırsız paraya erişimi vardı.


Kripto Para Analiz

Kripto Para Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto Para hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto Para grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Para Yorum

Kripto Para yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto Para grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto Para yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Metaverse Coinler ilgi görüyor - Yatırımcıların izlediği 3 metaverse kripto parası Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto Para Uzman Yorumları

Kripto Para analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Kripto Para Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Kripto Para Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Kripto Para Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Kripto Para için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Kripto Para için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Kripto Para uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Kripto Para durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Kripto Para geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com