Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Mirror Protocol Coin Yorum (MIR) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Mirror Protocol ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Mirror Protocol yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Mirror Protocol forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Mirror Protocol grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Mirror Protocol fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Mirror Protocol Yorum 2024

Mirror Protocol Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Mirror Protocol yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

MIR Ayna Protokolü (MIR) Genel Bakış

? Kripto para birimi
Ayna Protokolü
? İşaret Sembolü
MIR
? Derece
2647
? Piyasa Değeri
$0
? Fiyat
$0.001916
? İşlem Hacmi
$35,798
? Fiyat Değişimi (24s)
-0.97%
? Mevcut Arz
0

Boğa Ayna Protokolü (MIR) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $0.008624 ve $0.01629 2030’a kadar.
Piyasa analistleri MIR’nin ulaşabileceğine inanıyor $0.006708 2025’e kadar.
2024 için Bearish Mirror Protocol piyasa fiyatı tahmini $0.001533.

Ayna Protokolü (MIR) Giriş
Finansal alanda fırsat eşitsizliği ile mücadele söz konusu olduğunda, Mirror Protocol, bir fırsatlar dünyasının kilidini açabilecek yenilikçi ve potansiyel olarak devrim niteliğinde bir projedir.
Mirror Protocol’ün fiyatını öğrenmekle ilgileniyorsanız, daha fazla kendinizi yormayın! Bu yazıda, bugünkü Mirror Protocol fiyatından minimum fiyat, ortalama fiyat, maksimum fiyat, ortalama işlem fiyatı, piyasa değeri, cari fiyat ve ötesine kadar ayrıntılı Mirror Protocol fiyat tahminlerimizi özetledik.
Aynı zamanda nihai soruya da cevap veriyoruz: Ayna Protokolü gelecek için iyi bir yatırım mı? Hadi bulalım!
Ayna Protokolü (MIR) Nedir?
Mirror Protocol, Terraform Labs tarafından oluşturulmuş, topluluk odaklı, merkezi olmayan bir blok zinciri protokolüdür. Proje, finans ve ticaret seçeneklerine erişmek ve kripto para piyasasında artan eşitsizlik sorununu çözmek için daha yeni yollar sağlamak amacıyla oluşturuldu. Protokol, gerçek kripto paraların fiyatını takip edebilen sentetik varlıkların oluşturulmasını sağlar.
Protokol, yatırımcılara her yerde, her zaman, 7/24 hisse senedi ticareti yapma yetkisi verir. Bunu, Mirror Assets veya mAssets olarak da adlandırılan sentetik varlıkları basarak yapabilir. Bu varlıklar akıllı sözleşmelerle desteklenir ve Terra Ağı üzerinde çalışır. Varlıklar, temsil ettikleri temel gerçek dünya varlıklarının fiyat davranışını yansıtmak üzere tasarlanmıştır ve tüccarların sınırsız fiyat maruziyeti elde etmelerini sağlar.
mAsset’ler, Mirror Protocol ağına çok sayıda avantaj sağlar. Aracı prosedürlere olan ihtiyacı ortadan kaldırır ve ticaret yapmak isteyen herkese küresel erişilebilirlik sağlar. Tüccarlar dayanak varlığın sahibi olmasalar bile, Mirror herhangi bir kısıtlama olmaksızın fiyat spekülasyonlarına veya doğrudan yatırıma katılmalarına yardımcı olur.
MIR Simgesi
Mirror Protocol platformunun yerel belirtecine MIR adı verilir. Yönetim belirtecidir ve aynı zamanda likidite sağlayıcılarını ödüllendirmek ve stake için kullanılır. Belirteç adil bir şekilde dağıtılmak üzere tasarlandı, yani hiçbir zaman herhangi bir yatırımcı veya satış öncesi MIR madeni parası olmadı.
MIR jetonları, Terra’nın istikrarını korumaya yardımcı olan ve ticaret ücretlerinden ve anketler…

İlgini Çekebilir  Xlm Coin Analiz, Xlm Coin Fiyat, Xlm Stellar Coin Yorum 2024, Xlm Coin Nedir?

Mirror Protocol Analiz

Mirror Protocol Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Mirror Protocol hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Mirror Protocol grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Mirror Protocol Yorum

Mirror Protocol yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Mirror Protocol grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Mirror Protocol yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Mirror Protocol Uzman Yorumları

Mirror Protocol analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Mirror Protocol Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Mirror Protocol Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Mirror Protocol Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Mirror Protocol için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Mirror Protocol için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Mirror Protocol uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Mirror Protocol durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Mirror Protocol geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com