Cuma, Mayıs 3, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Compound Coin Yorum (COMP) Fiyat Tahmini – 2024, 2025, 2030 – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Compound Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Compound Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Compound Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Compound Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Compound Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Compound Coin Yorum 2024

Compound Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Compound Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Compound (COMP) Genel Bakış

? Kripto para birimi
Compound
? İşaret Sembolü
Comp
? Derece
589
? Piyasa Değeri
$366,895,777
? Fiyat
$47.02
? İşlem Hacmi
$59,488,489
? Fiyat Değişimi (24s)
-5.35%
? Mevcut Arz
7,803,591

Boğa Compound (COMP) fiyat tahminleri arasında değişmektedir. $211.57 ve $399.64 2030’a kadar.
Piyasa analistleri COMP’un ulaşabileceğine inanıyor $164.56 2025’e kadar.
2024 için Ayı Bileşik piyasa fiyatı tahmini $37.61.

Compound (COMP) Tanıtımı
Platform, kullanıcı varlıklarını teminat altına almak için akıllı sözleşmeler kullanır ve ardından temel varlıklara karşı borç almak için kullanılabilecek cToken’ları basar.
Bu, kullanıcıların varlıklarını satmadan faiz kazanmalarını sağlar. Platform Ethereum üzerine kuruludur ve tüm cToken’lar ERC20 belirteçleridir. Bu, borsalarda kolayca alınıp satılabilecekleri veya diğer uygulamalarda kullanabilecekleri anlamına gelir. Compound’un arkasındaki ekip, onu kripto varlıklarınızdan faiz kazanmak için gidilecek yer haline getirmek için çok çalışıyor.
Ekip sürekli olarak yeni özellikler ekliyor ve erişimini genişletiyor. Bileşik, gelecekte DeFi ekosisteminin bel kemiği haline gelebilir ve kullanıcıların dijital varlıklarından kolayca faiz kazanmalarını sağlayabilir.
Compound (COMP) nedir?
Bileşik para, Ethereum blok zincirinde, kullanıcıların kripto para varlıkları üzerinde faiz kazanmalarını sağlayan merkezi olmayan bir borç verme protokolüdür. Protokol, kullanıcıların kripto para varlıklarını ödünç almalarına ve ödünç vermelerine ve ayrıca kripto pazarındaki merkezi olmayan bir borsada ticaret yapmalarına olanak tanır.
Bileşik protokolü, kullanıcılarına dijital varlık varlıklarından faiz kazanma olanağı sunmak isteyen merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) geliştiricileri tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu şekilde Bileşik, kripto para birimleri için bir “para piyasası” olarak düşünülebilir.
Bileşik protokolünün yerel belirteci, platformdaki ödünç alma ve ödünç verme faaliyetleriyle ilgili ücretleri ödemek için kullanılan COMP’dir. COMP belirteçleri, Bileşik protokolünün yönü hakkında alınan kararları yönetmek için de kullanılır.
Varlıkları ödünç alarak veya ödünç vererek ağa katılan kullanıcılar, COMP jetonları ile ödüllendirilir. Bu şekilde, COMP’ler, kullanıcıların ağa likidite sağlamaları için bir teşvik görevi görür.
Compound (COMP) Temel Analizi
COMP belirteci, merkezi olmayan kripto para birimi değişimi olan Compound’un yerel belirtecidir.
Compound’un kripto para birimi alanında yüksek bir sıralamayı korumasına yardımcı olabilecek birkaç özelliği var.

İlgini Çekebilir  Nem Coin Yorum 2024, NemCoin Grafik, Nem Coin Fiyat, Nem (XEM) Coin Ne Kadar?

Compound Coin Analiz

Compound Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Compound Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Compound Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Compound Coin Yorum

Compound Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Compound Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Compound Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Compound Coin Uzman Yorumları

Compound Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Compound Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Compound Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Compound Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Compound Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Compound Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Compound Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Compound Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Compound Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com