Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin – Yapay zeka kriptoya seviye atlatabilir Bitcoin Yorum – Bitcoin Analiz

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yapay zekanın ChatGPT ve benzeri çözümlerle popülerlik kazanmasının, blok zincir teknolojisi ve kripto para endüstrisi için de bir sıçrama tahtası olacağı düşünülüyor.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre, geçen yıl başlayan ve hala süren bir dizi yasal ve düzenleyici eylemle boğuşan kripto para endüstrisinin, yapay zeka teknolojisi sayesinde sınıf atlaması bekleniyor.

Yapay zekanın ve kripto birlikteliği

Forbes’tan Sean Stein Smith’in makalesine göre, blok zincir teknolojisi ve kripto varlık firmaları, kendilerini bir dizi yasal ve düzenleyici eylemle ve çok tartışılan bir kripto kışı ile karşı karşıya bulsalar da, aynı zamanda yapay zeka hakkında her zaman var olan bir tartışmayla da yüzleşmek durumunda kalıyor. ChatGPT‘nin ve ChatGPT benzeri çözümlerin hızla benimsenmesi ve uygulanmasıyla teşvik edilen risk sermayedarları ve diğer yatırımcılar, ilgilerini ve fonlarını giderek artan bir oranda yapay zeka projelerine kaydırmaya başladı. CB Insights‘a göre, yapay zeka start-up’ları, 2024 yılında 40 milyar doların üzerinde para topladıktan sonra, yalnızca 2024’ün ilk çeyreğinde 5 milyar doların üzerinde risk sermayesi çekmiş durumda. Bu süreçte, kripto para endüstrisi ise bazıları tarafından düşman olarak nitelendirmekle boğuşmakla uğraşıyor.

İlgini Çekebilir  Cardano Yorum - Cardano (ADA) ne kadar, kaç TL oldu? Ada Yorum 2024 Coin Grafik

Ancak meseleye daha geniş bir çerçevede bakmak gerekiyor. Gerçek şu ki, blok zinciri tabanlı işlemlerin, tokenize edilmiş finansal varlıkların ve yapay zekanın neredeyse her işletmeye entegrasyonunun mega trendleri ortadan kalkmış değil. Aksine, Bitcoin ve/veya kripto yatırım seçeneklerini daha fazla teşvik etmek için yapılan son hamleler ve eylemlerle yapay zeka projeleri etrafındaki yatırım iştahının da kanıtladığı gibi, bu eğilimler yalnızca ilerlemeyi hızlandırmak için yapılan ayarlamaları ifade ediyor. Bununla birlikte, kripto varlık alanında ortaya çıkan endişeler ve sorunlar da aynı derecede kuvvetli bir gerçekliği barındırıyor. Güven eksikliği, geçmişte yaşanan iflaslar, dolandırıcı olduğu iddia edilen kişilere karşı başlatılan yasal işlemler ve genel bir şeffaflık eksikliği, firmaların bu alanda üstesinden gelmeleri gereken zorlu engeller olarak çözülmeyi bekliyor.

Yapay zekanın kripto endüstrisinin tüm dertlerine çare olması beklenmiyor. Ancak yapay zeka tabanlı araçların, firmaların ve yatırımcıların etkili olduğu durumlarda kriptoyu kullanabilmeleri için anlaşılırlığı, şeffaflığı ve rahatlığı iyileştirebileceği ve geliştireceği bazı yollar bulunuyor.

Gerçek zamanlı şeffaflık

Var olmaya devam eden ve düzenleyicilerin ve yatırımcıların öfkesini çeken en önemli sorun, kripto sektöründe devam eden şeffaflık, gerçek zamanlı raporlama ve karşılaştırılabilir raporlama standartları eksikliği olarak öne çıkıyor.

Oysa, ister büyük bir dil modeli, nöral ağlar veya başka bir gelişmiş yapay zeka biçimi olsun, çeşitli biçimlerdeki yapay zeka modelleri, bu süreçlere yardımcı olmak için kullanılabilir. Denetimler ve diğer tasdik sözleşmeleri öncelikle söz konusu firma hakkındaki bilgilerin toplanmasına, doğrulanmasına ve dış pazara raporlanmasına odaklanabilir. Bu bağlamda çerçevelenen yapay zeka uygulamaları, dolandırıcılığı azaltmak için bu alanda devam eden mevcut çabaları geliştirmek için iyi ve kullanışlı bir konumda görünüyor. Yakın zamanda Mastercard Crypto Credential‘ı piyasaya süren Mastercard, TradFi kurumlarının kripto alanına girmesine şeffaflık ve dolandırıcılık tespiti bağlamında yenilenmiş bir odaklanmanın nasıl eşlik ettiğinin açık bir örneği olarak öne çıkıyor. İnanılmaz derecede büyük veri kümelerinin analizi yoluyla eğitilen ve oluşturulan yapay zeka uygulamaları, mevcut dolandırıcılık tespit seçeneklerini iyileştirmeye ve yenilerini oluşturmaya yardımcı olmak için oldukça uygun görünüyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin ve Altcoin dünyasını anlatacaklar

Akıllı sözleşme incelemesi

Kripto varlık sektöründe değer zincirini yukarı taşıyan akıllı sözleşmeler, çoğu blok zinciri tabanlı kripto varlık uygulamasının başarılı bir şekilde işletilmesinde kritik bir rol oynuyor. Örneğin, merkezi olmayan finans uygulamaları ve NFT’ler, yerleşik finansal kurumların yanı sıra diğer kripto varlıklar ve karşı taraflarla birlikte çalışabiliyor. Bu temel iletişim ve etkileşimler, blok zincir tabanlı araçların belirli görevleri otomatikleştirmesine, diğer teknolojik araçlarla birlikte çalışmasına ve nihayetinde blok zincir uygulamalarının vaat ettiği değerin çoğunu sağlamasına izin veren programlanabilir araçlar olan akıllı sözleşmeler tarafından destekleniyor.

Bununla birlikte, akıllı sözleşmelerin sahip olduğu tüm vaatlere rağmen, uygulamada ortaya çıkan sorunlar da bulunuyor. Yaygın standartların olmaması, blok zinciri kayıtlarında hızlı değişikliklerin yapılamaması ve ihtiyaç duyulan özgüllük, akıllı sözleşmelerin birçok işletme için uygulanabilirliğini sınırlayabiliyor.

Yapay zeka, büyük dil modeli veya başka bir yapay zeka biçiminin ise firmaların, akıllı sözleşmelerin demo testine ek olarak, bunların uygulanma biçimlerini kolaylaştırmak için talep üzerine analiz etmesine, gözden geçirmesine ve revize etmesine yardımcı olabileceği düşünülüyor.

Botlar aracılığıyla ödeme

Blok zincir teknolojisi ve kripto varlıklar uzun süredir ‘olması gereken’ bir uygulama alanı ve kullanım durumu arayışındaydı. Yapay zekanın genel piyasa bilincindeki muhteşem yükselişi ise bu gerçeğin altını bir kez daha çizdi. ChatGPT, tüm kusurlarına rağmen, bireylere ve kurumlara kolayca anlaşılabilir bir değer önermesi ileten sezgisel, kullanımı kolay, kod gerektirmeyen bir uygulama sundu. Yapay zekanın yükselişinin ve bu alana duyulan ilgi ve yatırımdaki hızlı artışın, dolaylı olarak kripto varlıklar için de daha ödeme tabanlı uygulamalara yol açacağı öngörülüyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin fiyatı 48 bin doların üzerine tutunuyor

Örneğin, sohbet botlarıyla zenginleştirilmiş süreçlerin ve görevlerin firmalarda daha yaygın hale gelmesinin, botların hizmet sağlamak veya ürün teslim etmek için birbirleriyle etkileşime girme, işlem yapma ve birbirleriyle ödeme yapma olasılığını artırması bekleniyor. Bu, tokenize edilmiş varlıklar aracılığıyla blok zincir tabanlı ödemeler için ideal bir fırsat anlamına geliyor. Yapay zeka botları ve uygulamaları, çalışma saatleri dışında bilgileri sürekli olarak analiz etme ve işlem yapma yeteneğine sahip bulunuyor. Akıllı sözleşmelerin üzerine yerleştirildiğinde, bu botların ve diğer uygulamaların çok çeşitli uygulama ve araçlarda çalışmasına izin verildiğinde, bottan bota ödemeler ve onaylar için neredeyse ideal bir test alanı sunacağı düşünülüyor.

Yapay zeka çok fazla dikkat ve yatırım çekiyor ve ayrıca kriptonun sahip olması gereken kullanım durumlarını en erken zamanda bulmasına yardımcı olma yeteneğine sahip görünüyor.

Dünyaca ünlü üniversitede dersleri yapay zeka verecek!

 

Mark Cuban: Yapay zeka, şirketleri ikiye bölecek

 

Yatırım bankacılığında yapay zeka dönemi

 

Rus bankacıları da yapay zeka endişesi sardı

 



Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com