Cuma, Mayıs 3, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Solana (SOL) neden düşüyor? 250 dolardan 8 dolara Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Solana ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Solana yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Solana forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Solana grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Solana fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Solana Yorum 2024

Solana Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Solana yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Yeni yıla girmek üzereyken kripto paralardaki gidişat değişmedi. Bitcoin, 16 bin dolar seviyelerinde gezinirken bazı kripto paralar da sert düşüşler yaşıyor. Bunlar arasında tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 96 kayıp yaşayan Solana ’nın SOL token ’ı ön plana çıkıyor. Solana neden düşüyor?

Solana neden düşüyor?

Bir dönem Ethereum ’un rakibi olarak lanse edilen Solana ’nın geleceği hakkında endişeler arttı. Ayrıca, bazı analistler Solana ’nın Ethereum ile rekabet edememesinin nedeni olarak teknolojik zorlukları gösteriyor. Buna ek olarak, Ethereum ’daki Layer 2 gelişmeleri, Solana ’nın en önemli silahı olan ‘hızlı ve düşük maliyetli işlemleri ’ tehdit ediyor.

Solana ’ya olan güven azaldı

Solana ’daki düşüşün en büyük nedeni ise arkasındaki en güçlü destekçi FTX ’in batmış olması. SOL ’da özellikle FTX ’in kurucusu Sam Bankman-Fried ’in tutuklanmasının ardından fiyat hızla aşağı yöne doğru kaymıştı. Çünkü bazıları, bir zamanlar Solana ’nın en büyük destekçisi olan milyarderin son iki boğa piyasası trendinde SOL ’un fiyat artışını etkilediğini düşünüyordu.

İlgini Çekebilir  Solana (SOL) kaç dolar? Solana (SOL) kaç TL oldu, ne kadar? Solana Yorum 2024 Coin Grafik

Solana, piyasadaki genel satış dalgasıyla mücadele ederken FTX ’ten kaynaklanan etkiler devam ettiği için varlığın bir ‘Ethereum katili ’ olarak ortaya çıkma umutları da tükendi.

Ancak yakın zamanda büyük projelerin diğer zincirlere geçmesi ve Solana zincirindeki toplam değerde yaşanan büyük düşüş, zincirin geleceği hakkında soru işaretleri yarattı.

SOL ’daki en keskin düşüş Kasım ’da meydana geldi

Tüm bunların yanı sıra, Solana ekosistemindeki son olaylara dayanarak konu hakkında şüpheci yaklaşan bazı analistlerin kısmen haklı olduğu da ortaya çıktı. SOL ’un Kasım 2021 itibarıyla kaydettiği tüm zamanların en yüksek fiyatı 258.76 dolardı. Ancak şu anki değeri 10 doların altında. Bu da varlığın, BTC ve ETH ’nin fiyat düşüşünden daha fazla değerde, yani yaklaşık yüzde 96 ’lık bir kayıp yaşandığı anlamına geliyor.

Öte yandan, SOL ’da yaşanan en keskin fiyat düşüşünün, FTX ’in iflasının ardından kasım ayında meydana geldiğini hatırlatmakta fayda var. Bu yüzden de en büyük etken Sam Bankman-Fried olarak görülüyor.

Son 24 saatte yaklaşık yüzde 12.6 ’lık düşüş yaşayan SOL, 8 dolara kadar indi. Dijital varlığın son 24 saatlik işlem hacmi ise yaklaşık yüzde 16 ’lık bir yükselişle 518.2 milyon dolar oldu.

Solana ’nın en önemli NFT projeleri Ethereum ve Polygon ’a taşınıyor

Solana ’ya bir darbe de gözde NFT projelerinden gelmişti.

Solana üzerindeki en önemli NFT projesi olarak görülen DeGods da Ethereum zinciri üzerine geçeceğini duyurmuştu. Geçiş 2024 ’ün ilk çeyreğinde olacak. DeGods ile birlikte önemli NFT projelerinden biri olan y00ts ise Polygon ’a geçiş yapacağını bildirmişti.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'in fiyatı bir buçuk ay sonra yeniden 20 bin doların altını gördü Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Solana ’da devam eden sorunlar

Bu arada Solana ’nın FTX ile bağlantısı ortaya çıkmadan çok önce de sorunlar yaşadığını unutmamak gerekiyor. Ağ ilk kurulduğundan bu yana, zaman zaman spam saldırısına maruz kalmış, bu sebeple de sık sık kesinti yaşamıştı.

Öte yandan NFT projelerinin yanı sıra Solana ’daki geliştirici faaliyetleri de son dönemde azaldı. Santiment ’e göre Solana ’nın geliştirici aktivitesi, son bir haftada yüzde 30 ’dan fazla düştü.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Solana Analiz

Solana Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Solana hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Solana grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Solana Yorum

Solana yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Solana grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Solana yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Solana Uzman Yorumları

Solana analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Solana (SOL) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Solana (SOL) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Solana (SOL) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Solana (SOL) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Solana (SOL) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Solana (SOL) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Solana (SOL) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Solana (SOL) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com