Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Chiliz için Kritik Haber – 650 milyon CHZ tutan balinadan borsaya kritik transfer Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Chiliz ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Chiliz yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Chiliz forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Chiliz grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Chiliz fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Chiliz Yorum 2024

Chiliz Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Chiliz yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İçinde 650 milyon adet CHZ tutan ve adresi 0x8163 ile başlayan bir balina cüzdanı 20 milyon CHZ transferi yaptı. Bu CHZ ’ler, 0x4da2 ile başlayan bir başka adrese taşınırken, cüzdanda 2 milyon CHZ bırakıldı ve 18 milyon CHZ daha sonra çeşitli başka cüzdanlara dağıtıldı.

Satış baskısı yaratır mı?

Dağıtılan CHZ ’lerin gittiği iki cüzdandan ise 373 bin 999 adet token OKX borsasına gönderildi. Borsaya gönderilen 374 bin token ’ın satış baskısı yaratma ihtimali neredeyse hiç yok. ANcak balina, kademeli olarak bu transferleri devam ettirirse, CHZ ’de son dönemde yaşanan düşüş daha da ileri seviyeye gidebilir. Geçtiğimiz hafta da çeşitli transferler yapan balina, 14 milyon adetlik CHZ gönderimi yapmıştı. O zamandan bu yana CHZ fiyatında %10 ’luk bir düşüş yaşandı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin (BTC) kaç dolar? 26 Eylül 2024 Bitcoin (BTC) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Son dönemde fiyat eridi

Geçtiğimiz sene düşüşlerin olduğu dönemde Lionel Messi anlaşmasını açıklayan ve önemli yükselişler kaydeden Chilliz, Dünya Kupası öncesinde de yine ralli başlatmıştı. Bitcoin paritesinde de yükseliş yaşayan token, 0.25 doların da üzerine çıkmıştı.

CHZ haberin yazıldığı dakikalarda ise yaklaşık 0.10 dolardan işlem görüyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Chiliz Analiz

Chiliz Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Chiliz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Chiliz grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Chiliz Yorum

Chiliz yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Chiliz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Chiliz yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Chiliz Uzman Yorumları

Chiliz analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Chiliz Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Chiliz Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Chiliz Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Chiliz için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Chiliz için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Chiliz uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Chiliz durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Chiliz geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com