Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

DogeCoin Yükselecek mi? Elon Musk neden Dogecoin’i tercih ettiğini açıkladı! Doge Yorum 2024 Coin Grafik

DogeCoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. DogeCoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. DogeCoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. DogeCoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. DogeCoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

DogeCoin Yorum 2024

DogeCoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen DogeCoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk‘ın bir Dogecoin yatırımcısı olduğu artık herkes tarafından biliniyor. Bunu gizlemeyen ve Twitter üzerinden sık sık Dogecoin ile ilgili paylaşımlar yapan Musk’ın neden bu kripto parayı tercih ettiği ise bilinmiyordu. Uzun zamandır merak edilen bu konuya Elon Musk sonunda bir açıklık getirdi.

Elon Musk, Dogecoin’i destekleme nedeni olarak zengin olmayan insanları gösterdi

Geçtiğimiz gün Katar Ekonomi Forumu’na katılan Elon Musk, gelen soruları yanıtladı. Bu sorulardan bir tanesi ise beklendiği gibi Dogecoin üzerine oldu. Uzun zamandır Dogecoin’in en büyük destekçisi olan başarılı iş insanından ise oldukça şaşırtıcı bir yanıt geldi.

Elon Musk’a Dogecoin üzerinden saadet zinciri davası açıldı!

Elon Musk, Dogecoin’i ‘zengin olmayan insanlar’ için aldığını açıklarken şu ifadelere yer verdi:

Sadece o kadar zengin olmayan, beni Dogecoin almaya ve desteklemeye teşvik eden birçok insan tanıyorum. Ben de bu insanlara yanıt veriyorum.

İlgini Çekebilir  Google da "Bitcoin" Araması 3 Kat Arttı.

tesla-dogecoin-ile-odeme-secenegini-test

Dogecoin bu aşamada popüler iş insanının açıklamalarına göre hareket eder hale geldi. Geçtiğimiz hafta kripto paralardaki çöküş sırasında Elon Musk Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğini açıklamıştı. Şaka tokeni bu açıklamanın ardından yüzde 9 oranında yükselmeyi başardı.

Elon Musk kripto paraların fiyatlanmasında şu anda önemli etkenlerden biri olarak görülüyor. Tesla CEO’su daha önce attığı tweet’lerle piyasanın canlanmasına ya da çökmesine ön ayak olmuştu. Musk’ın kripto para portföyünde Bitcoin, Dogecoin ve Ether olduğu biliniyor.

dogecoin-yaraticisi-ve-elon-musk-metaver

Yaptığı açıklamalarla sık sık tepki çeken Musk, son olarak bir Dogecoin yatırımcısı tarafından dava edilmişti. Davacı, Elon Musk’ı ‘Dogecoin kripto para birimi yoluyla bir saadet zinciri kurmakla’ suçladı. Elon Musk, 258 milyar dolarlık dava hakkında ise açıklama yapmadı.

Dogecoin’i desteklemesinin nedeni olarak Tesla CEO’sunun sadece çevresindeki kişileri göstermesi büyük bir tartışma yaratmış durumda. Şaka tokeni bu saatlerde 0.062 dolar bandında seyrediyor. Peki siz Elon Musk ve Dogecoin hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Shiftdelete / Güncel

Elon Musk Twitter Güncel Haberler

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


DogeCoin Analiz

DogeCoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde DogeCoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. DogeCoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

DogeCoin Yorum

DogeCoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. DogeCoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. DogeCoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Kriptoculardan düzenlemeye evet, eski kurallara hayır

DogeCoin Uzman Yorumları

DogeCoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

DogeCoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

DogeCoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

DogeCoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

DogeCoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

DogeCoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com