Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

ETH Ethereum nasıl alınır? Eteryum Yorum 2024 Coin Grafik

ETH Ethereum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ETH Ethereum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ETH Ethereum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ETH Ethereum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ETH Ethereum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ETH Ethereum Yorum 2024

ETH Ethereum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ETH Ethereum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İçindekiler

1 ETH nasıl alınır?1.1 1. Adım: Kripto para borsası seçimi1.2 2. Adım: Binance ’e kayıt olmak1.3 3. Adım: Hesabınıza bakiye yüklemek2 4. Adım: Binance uygulamasını açın3 4. Adım: Alım satım ekranı

ETH nasıl alınır?

Bitcoin ve diğer kripto paraların son birkaç ay içerisinde inanılmaz yükselmesiyle birlikte kripto para ekosistemine yeni giren kullanıcılar, Ethereum nasıl alınır, Ethereum nerden alınır gibi soruları sormaya devam ediyor.

13 Mart 2020 ’den beri yükselmeye devam eden Ethereum ’un daha ne kadar yükseleceği ise bir diğer merak konusu. 13 Mart 2020 ’de 86 dolara kadar düşen ETH, 31 Aralık 2021 ’de 750 dolar seviyesine kadar çıktı. Yazıyı kaleme aldığımız 1 Mayıs 2021 tarihinde ise 2850 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Peki ETH nasıl alınır, Ethereum nereden alınır, kredi kartıyla Ethereum alınır mı? Gelin bu soruların hepsine adım adım cevap verelim.

İlgini Çekebilir  Bitcoin yorum - Bitcoin (BTC) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Eğer kripto paralar konusu size kafa karıştırıcı geliyorsa, terimleri araştırmanızı öneririz.

Bitcoin ’den sonra en fazla pisaya değerine sahip olan Ether ’e sahip olmak için en kolay yol bir Bitcoin borsasına üye olmaktır.

Diğer yandan geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Thodex vurgunu da kripto para dünyasına yeni giren yatırımcıları endişelendirdi.

Aslına bakacak olursak, yukarıda da dediğimiz gibi yüzlerce kripto para borsası arasından seçim yapmak da pek kolay değil. Ancak dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor.

1. Adım: Kripto para borsası seçimi

Ether almak için ilk yapmanız gereken güvenilir bir kripto para borsası seçmektir. Halihazırda ülkemizde kripto para alım satımına hizmet sağlayan birçok borsa bulunuyor. BtcTurk, Binance, Paribu gibi borsalar uzun yıllardır yatırımcılara hizmet ediyor. BtcTurk ’e baktığımız zaman 2013 ’de kurulduğunu ve dünyada kurulan 4. Bitcoin alım satım platformu olduğunu söyleyebiliriz.

Binance ise dünyanın en çok kullanılan kripto para borsası. Milyonlarca kripto para yatırımcısına sahip ve yatırımcılara birçok olanak sağlıyor. Biz ETH nasıl alınır yazımızda Binance ’i kullanarak devam edeceğiz. Binance ’e kayıt olurken vereceğimiz bağlantıyla üye olabilirsiniz. Daha sonra da adımları takip etmek için, uygulamayı telefonunuza indirmek işinize yarayacaktır.

2. Binance e Buradan Kayıt olun

Binance ’e kayıt olmak için çeşitli bilgileri platform ile paylaşmanız gerekiyor. Eğer kripto para borsasına nasıl kayıt olacağını bilmiyorsanız, Bitcoin hesabı nasıl açılır? yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Binance ’e kayıt olduktan sonra, hesabınıza bakiye yüklemeniz gerekiyor. Bunun için önümüzde iki seçenek var. Bu seçeneklerden birincisi Binance ’in Türkiye üzerinde bulunan borsasında bir hesap daha açmak ya da direkt Binance üzerinden kredi ya da banka kartıyla hesabınıza bakiye yüklemek. Daha kolay bir yol olduğu için kredi kartıyla Ethereum alımı üzerinden gideceğiz. Platforma kayıt olduğunuzu varsayarak Binance ’in ana sayfasına gidiyoruz.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin için CAPE oranı neden önemli? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

3. Adım: Hesabınıza bakiye yüklemek

Ana sayfanın sol üst kısmında Kripto Al butonu yer alıyor. Buranın üstüne gelerek

buy doxycycline online

, Kredi / Banka kartı seçeneğini işaretliyoruz.

ether nasıl alınır

Daha sonra karşınıza çıkacak ekranda kripto ol kısmı yer alıyor. Bu sekmenin üst kısmında kartınızdan çekilecek para birimini seçmelisiniz.

İsterseniz USD, isterseniz TL kullanarak hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz.

Daha sonra almak istediğiniz kripto para birimini “Coin” kısmından seçmeniz gerekiyor. Burada yapmanız gereken ise almak istediğiniz kripto parayı seçmek. USDT, BTC, ETH, XRP, BNB gibi kripto para birimlerini kredi kartı ile alabilirsiniz. Ancak direkt olarak bu yolu izlemenizi tavsiye etmiyoruz.

İlk önce yapmanız gereken USDT almak. USDT, Amerikan Doları ’na eşit olan bir token ’dır. Binance ’de bu token ’ı kullanarak BTC, XRP, CHZ gibi kripto paraları alabiliyorsunuz. USDT Nedir? sorusunu merak ediyorsanız linke tıklayabilirsiniz.

ethereum nasıl alınır

4. Adım: Binance uygulamasını açın

Bu adımda yapmanız gerekenler ise Binance ’i telefonunuza indirmek ve hesabınıza giriş yapmak. Yukarıda bahsettiğimiz adımları direkt olarak uygulama üzerinden de yürütebilirsiniz. Ancak uygulamanın telefonunuzda olması yeni başlayan kişiler için daha basit olacaktır.

ethereum satın al

Uygulamayı açtığınız zaman karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran çıkıyor.

Adım: Alım satım ekranı

Alım satım ekranında karşınıza Spot

online-pharmacy-uk.com

, Marjin gibi sekmeler çıkacak. Bizim işimiz spot sekmesinde. Spot sekmesinde karşımıza çıkan ekran ise aşağıdaki gibi. Eğer karşınıza ETH/USDT işlem çifti çıkmadıysa, ETH/USDT yazısının üstüne tıklayarak arama kutusuna ETHUSDT yazmanız gerekiyor.

Alım satım ekranında karşınıza almak istediğiniz Ether miktarını yazabiliyorsunuz. Diğer yandan limit emri kutusunun bulunduğu kısıma tıkladığınızda karşınıza Limit Emri, piyasa emri gibi seçenekler çıkacaktır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'de balinalar fırsatı kaçırmadı: Dipten alım yaptı

Limit emri, belirlediğiniz fiyattan Ethereum almak istediğiniz durumda kullanılabiliyor. Mesela ekranda ETH, 1832 dolar olarak gözüküyor. Siz limit emri girdiğiniz zaman, 1600 dolara düşerse al emri verebiliyorsunuz. İsterseniz 1830 dolara düşerse al da diyebilirsiniz. Bu tamamen sizin almak istediğiniz fiyata bağlı. Tabi 1830 dolara düşmezse alamazsınız.

Piyasa fiyatı ise ETH ’nin o an işlem gördüğü fiyattan Ether almanızı sağlıyor. Yani aşağıdaki görsele göre piyasa emri verdiğinizde 1 ETH ’nin fiyatı 1832 dolar olarak işleminiz gerçekleşiyor.

eth satın alBu yazımızda Etherum nasıl alınır, Ethereum nereden alınır gibi sorulara yanıt verdik ve yeni başlayan kullanıcılar için birkaç kavrama açıklık getirdik.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


ETH Ethereum Analiz

ETH Ethereum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ETH Ethereum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ETH Ethereum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ETH Ethereum Yorum

ETH Ethereum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ETH Ethereum grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ETH Ethereum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ETH Ethereum Uzman Yorumları

ETH Ethereum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ethereum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ethereum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ethereum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ethereum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com