Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Sand Coin Nedir? Nereden Alınır? Sand Coin Projesi ve Geleceği Sand Yorum 2024 Coin Grafik

Sand Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Sand Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Sand Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Sand Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Sand Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Sand Coin Yorum 2024

Sand Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Sand Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

2021 yılının ikinci yarısından itibaren kripto para endüstrisine damga vuran projeler Metaverse projeleri oldu. Decentraland ’den sonra en çok dikkat çeken proje The Sandbox, yatırımcıları iştahlandırıyor. Kullanıcılar internette Sand Coin nedir? Nereden Alınır, nereden nasıl alınır, projesi geleceği gibi sorulara cevap bulmak istiyor. Uzmancoin olarak bu içeriğimizde Sandbox ’a dair bütün işe yarayacak bilgilere ulaşabileceksiniz.

Sand Coin Nedir?

Sand Coin nedir? Nereden Alınır sorgusu arama motorlarının en trend aranmalarından olduğu için token hakkındaki bilgileri aktaracağız. Sand Coin, The Sandbox ekosisteminde işlemler ve etkileşimler için temel olarak kullanılan, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 tabanlı bir token ’dır.  Proof of Stake konsensüsünü kullanan Sandbox ’ta, platformla etkileşime girecek tüm kullanıcı türleri arasında döngüsel bir ekonomi sağlamak için Sand dışında 2 adet token türü kullanır.

İlgini Çekebilir  FED faiz yükseltirse dolar artar mı, azalır mı? ABD FED faiz artırırsa dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Land: The Sandbox, Metaverse ’deki dijital bir gayrimenkuldür. Oyuncular Land ’i oyunlar, varlıklar ve etkileşimli deneyimlerle doldurmak için satın alırlar.

Assets: Kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği (UGC) oluşturan/birleştiren oyuncular tarafından oluşturulan bir token ’dır.

Sand Coin ile birlikte kullanıcılar aşağıdaki işlemleri yapabilir:

Sandbox Platformuna Erişim: Oyuncular oyun oynamak, ekipman satın almak veya Avatar karakterlerini kişiselleştirmek için Sand Coin ’i kullanırlar. İçerik oluşturucular, Sandbox ’taki arazi satışları, SAND ’ın Land satın alma talebini artıracaktır. Sanatçılar, Assets ’leri pazara yüklemek için de Sand harcamak zorunda kalacaklardır.

Yönetişim: SAND, sahiplerinin bir DAO (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon) yapısı kullanarak platformdaki Yönetişim kararlarına katılmalarını sağlayan bir yönetişim token ’ıdır. İçerik ve oyun yaratıcılarına vakıf hibesi ile platform yol haritasında özellik önceliklendirmesi gibi temel unsurlar üzerinde oy haklarını kullanabilirler. SAND sahipleri kendilerine oy verebilir veya oy haklarını kendi seçtikleri diğer oyunculara devredebilir.

Staking: SAND, arazilerde pasif gelir sağlayan staking ’e izin verir. Stake ederek daha fazla SAND alırsınız. Asset oluşturma için gerekli olan değerli mücevherleri elde etmenin de tek yolu budur.

Sand Coin projesi nedir? Nereden AlınırSand Coin projesi nedir? Nereden Alınır

 

Sand Coin En Yüksek Ne Kadarı Gördü?

Sand Coin yatırımı yapmak isteyenlerin bilgi sahibi olmak istedikleri bir diğer detay da token ’ın en yüksek ne kadarı gördüğü. Sand Coin en yüksek seviyesini 8.44 dolar ile yakalamıştır.

Sand Coin Hangi Ağda ve Blok Zincirinde Bulunuyor?

Sand Coin

buy kamagra 100mg

, hangi blok zincirinde bulunduğu sorusunu yanıtlarsak şu an sadece Ethereum ve Solana blok zincirinde yer aldığını söyleyebiliriz.

İlgini Çekebilir  Solana Coin Ethereum rüzgarını kaçıranların akın ettiği altcoin olacak Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Sandbox nedir? Nereden Alınır.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Sand Coin Analiz

Sand Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Sand Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sand Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Sand Coin Yorum

Sand Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Sand Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Sand Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Sand Coin Uzman Yorumları

Sand Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Sand Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Sand Coin nereden alınır sorusu da kripto severler tarafından merak ediliyor.

Binance, Huobi, FTX, Bybit, KuCoin, Gemini, Kraken, Bitstamp gibi büyük kripto para alım satım plâtformlarındana alınıp satılabiliyor. Sand Coin BinanceSand Coin Binance

Sand Coin Projesi ve Amacı Nedir?

Pixowl ’un kurucu ortakları Arthur Madrid ve Sebastien Borget‘in buluşu olan Sandbox, oyuncuların Ethereum blok zincirinde oyun deneyimlerini oluşturabilecekleri, sahiplenebilecekleri ve bunlardan para kazanabilecekleri NFT ’nin dahil olduğu bir metaverse ’tür. Sandbox en çok, iOS ve Android genelinde milyonlarca indirmeye ulaşan ve bunu birleştiren iki hit mobil oyun hiti The Sandbox (2011) ve The Sandbox Evolution (2016) ile tanınır. 2018 ’de geliştirici/yayıncı Pixowl, bu başarılı geniş içerik oluşturucu topluluğunu mobilden blok zinciri ekosistemine getirmeye karar verdi. Amaç ise Minecraft ve Roblox gibi mevcut oyun üreticilerine rakip olarak, yaratıcılara yarattıklarının değiştirilemeyen token ’lar (NFT ’ler) olarak gerçek sahipliğini sağlayarak onların ekosisteme katılımları için ödüllendirmektir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yükselişi Devam Ediyor, Halving Öncesi ve Sonrası Daha Fazlası Yükseliş Bekleniyor! BTC Günlük Fiyat Analizi Bitcoin Yorum

Sandbox blok zinciri oyun platformu, birlikte kullanıcı tarafından oluşturulan içerik (UGC) üretimi için kapsamlı bir deneyim sağlayan üç entegre üründen oluşur.

Kreasyonlar önce merkezi olmayan depolama sağlamak için bir IPFS ağına yüklenir ve ardından sahipliğini kanıtlamak için blok zincirine kaydedilir. Bu başarıldığında, yaratımlar, potansiyel alıcıların daha sonra satın alabileceği pazarda bir ilk satış teklifi yaparak satılabilecek varlıklar haline gelir.

Bu özelliklerin dışında bir de platformda VoxEdit gibi bir paket mevcuttur. VoxEdit, PC/Mac için kullanıcıların insanlar, hayvanlar, araçlar, yapraklar, araçlar ve öğeler gibi 3B nesneler oluşturmasına ve canlandırmasına olanak tanıyan, kullanımı kolay ancak güçlü bir ücretsiz 3B voksel modelleme ve NFT oluşturma paketidir. Yapı taşlarına benzer kare 3D pikseller olan vokseller, güzel kreasyonları hızla oluşturmak için VoxEdit kullanılarak manipüle edilebilir. Bir kez oluşturulduktan sonra, nesneler NFT oyun varlıklarının platformda yer alması için VoxEdit ’ten The Sandbox pazarına aktarılabilir.

Sandbox ’ın NFT pazarı, kullanıcıların VoxEdit ile yapılan NFT tasarımlarını yüklemelerine, yayınlamalarına ve satmalarına olanak tanır. Kreasyonlar önce merkezi olmayan depolama sağlamak için bir IPFS ağına yüklenir ve ardından sahipliğini kanıtlamak için blok zincirine kaydedilir.

Sand Coin, ilk olarak 2020 yazında piyasaya girdi. O yıl 14 Ağustos ’ta 0,08658 dolar değerindeydi. O tarihten bu yana %5000 yükseliş kaydeden token, Ağustos 2021 ’de çok beklenen 1 dolar seviyesini kırarak ertesi gün aylık en yüksek seviyesine 1,16 dolar ’a ulaştı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Sand Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Sand Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Sand Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Sand Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Sand Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Sand Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Sand Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Sand Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com