Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Paribu Coin (PRB Coin) nedir? Nereden Alınır? Paribu Net hakkında en detaylı rehber… Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

OoParibu Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Paribu Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Paribu Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Paribu Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Paribu Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Paribu Coin Yorum 2024

Paribu Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Paribu Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Türkiye ’nin en büyük kripto para alım/satım platformu Paribu, geçen seneden beri üzerinde çalıştığı Paribu Coin (PRB Token) ’i sonunda görücüye çıkarıyor. Merakla beklenen ağ ve token ’ın detayları Paribu tarafından duyuruldu. Yatırımcılar, Paribu Net ve PRB Coin ile ilgili daha detaylı bilgiler edinmek ve ön satış sürecine dahil olmak istiyor. Bu içeriğimizde bu yeni girişime dair bütün bilgilere ulaşabilecek ve PRB Coin ’i nereden alabileceğiniz hakkında da fikir sahibi olacaksınız.

Paribu Net nedir? Nereden Alınır? Paribu ’nun blok zincirinde ne gibi özellikler yer alıyor?

Türkiye ’de 5 milyondan fazla kullanıcısı bulunan en popüler kripto para borsalarından biri olan Paribu, geçtiğimiz yıl bahsedildiği gibi kendi blok zincirini ve native token ’ını duyurdu. Paribu Net adı verilen blok zincirinde dağıtık uygulamalar (dApps) ile beraber akıllı kontratların da çeşitlendirildiği blok zincirinde blok zinciri hız, ölçeklenebilirlik, düşük ağ ücreti, maksimum güvenlik vaat ediyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum SXP coin nedir? Nereden Alınır? Projesi, geleceği ve bilinmesi gerekenler 2024 Coin Grafik

Paribu Net ’in uyguladığı konsensüs mekanizması, Delegated Proof of Stake (DPoS) ve Proof of Authority (PoA) kombinasyonu olan Bouleuterion1 Konsensüs Mekanizması olarak adlandırılmaktadır.

Paribu Net, sorunsuz ve güvenilir bir veri geçişi ile iletişim ve işbirliği için yeni yollar sağlayan insanları ve kuruluşları birbirine bağlamak için yaratılmıştır. Paribu Net ’in güvenli, güvenilir bir işlem ağı sunarak merkeziyetsizlik fikrini izleyeceğini vurguluyor. Paribu Net, kullanıcılar için önemli ölçüde düşük işlem ücretleri elde etmeyi hedefliyor. Paribu Net ayrıca DeFi, NFT, oyun, Metaverse ve alan adlandırma sistemleri gibi merkezi olmayan uygulamalar geliştirebilmek için Ethereum Virtual Machine (EVM) yani Ethereum Sanal Makinesi ile EVM tabanlı akıllı sözleşmeleri de destekler.

Paribu, bu hamlesiyle çok zincirli ortamda evrensel olarak erişilebilir bir altyapı olarak en iyi blok zincir platformlarından biri olmayı hedefliyor. Misyonlarını açıklarken, “Varlığınızı, verilerinizi ve kimliğinizi kontrol etmenin temel bir hak olduğuna inanıyoruz. Ayrıca merkezi olmayan sistemler, herkes için daha güvenilir, güvenli, verimli ve ölçeklenebilir bir bilgi toplumu yaratmada çok önemlidir. Bu hedeflere ulaşmak için, tamamen ve esnek bir bağlantılı siber alan için en uygun altyapı oldukları için bu merkezi olmayan sistemleri kullanarak bu geçişi hızlandırıyoruz.

Bunu, genel ağda en çok kullanılan blok zincirleriyle uyumlu, hızlı, güvenli, güvenilir, genel olarak doğrulanabilir ve sağlam bir blok zinciri platformu geliştirerek başaracağız.” ifadelerini kullanıyor.

Paribu Coin nedir? Nereden Alınır? (PRB Coin nedir? Nereden Alınır?)

Paribu Net, PRB adlı native token ’ı ile işleyiş sağlayacak. PRB ile kullanıcılar, Paribu Net ’te gerçekleşen işlemlerin ücretleri PRB ile ödeyebilecek ve PRB stake ederek onay mekanizmalarında ve ağın yönetiminde söz sahibi olabilecek. Paribu yerel token ’ı PRB Coin, insanların finans, Metaverse, oyun, kimlik yönetimi ve tedarik zinciri yönetimi için akıllı sözleşmelerle etkileşime girmesine yardımcı olacak. Paribu Coin ’in ön satışı 21 Şubat 2024 Pazartesi gerçekleşecek. Bu duyurunun ardından ön satış fiyatının da 9 TL ve 12 TL olacağı açıklandı. PRB Coin ’lerin dağıtımı ise 1 Mart 2024 tarihinde yapılarak dolaşıma 14 milyon token sokulmuş olacak.

Toplam arzı 600 milyon adet olarak belirlenen PRB ’den 500 milyon PRB, Paribu Net ağının başlatılmasıyla birlikte ilgili adreslere dağıtıldı. Geriye kalan PRB ’ler ise onaylayıcı ödülü olarak ayrıldı.

Stake imkanı bulunan PRB Coin ile stakerler, aday doğrulayıcıya belirli miktarda PRB token ’ı yatırabilir ve aday doğrulayıcının ana veya yedek doğrulayıcı olması durumunda blok ödüllerinin bir kısmını alabilir.

Eğer bir staker, stake edilen miktarı geri çekmek isterse, o zaman bir talep oluşturarak 3 gün ((3 * 24 * 60 * 60) /5 = 51840 blok, blok süresi 5 saniyedir) bekleyecektir.

PRB Coin nereden ve nasıl alınır?

Paribu ’nun native token ’ı PRB Token ’ı alabilmek için Paribu üyeliğinizin bulunması gerekmektedir. Aşağıdaki adımları uygulayarak PRB Coin için ön satış talebi oluşturabilirsiniz:

1. Paribu mobil uygulamasını indirin ya da Paribu web sitesine girin.

2. “Üye Ol” butonuna tıklayıp gerekli bilgileri girerek üye olun.

3. “Ayarlar” butonundan kimlik doğrulamanızı tamamlayın.

4. Cüzdan sekmesine tıklayarak Paribu hesabınıza TL yatırın.

5. Satış periyotları başladığında talep oluşturabilirsiniz.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Tarihindeki 3. Halving (Yarılanma) Gerçekleşti: Peki Şimdi Ne Olacak?

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Paribu Coin Analiz

Paribu Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Paribu Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Paribu Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Paribu Coin Yorum

Paribu Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Paribu Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Paribu Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Paribu Coin Uzman Yorumları

Paribu Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Paribu Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Paribu Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Paribu Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Paribu Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Paribu Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Paribu Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Paribu Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Paribu Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com