Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

XRP Ripple davasında olumlu haber iddiaları yükselişe Sebep Oldu Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

XRP Ripple ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. XRP Ripple yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. XRP Ripple forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. XRP Ripple grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. XRP Ripple fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

XRP Ripple Yorum 2024

XRP Ripple Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen XRP Ripple yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Blok zincir tabanlı ödeme şirketi Ripple ’ın, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davasında Ripple lehine gelişmeler olduğuna yönelik iddialar XRP fiyatında da sert yükseliş yaşanmasını sağladı. Bitcoin ve kripto para piyasasındaki genel gidişata ayak uyduran hatta daha sert yükselen XRP 0.91 doları da aşarken, 40 milyar 800 milyon dolarlık da piyasa değerine ulaştı.

XRP ’nin, en büyük kripto paralar sıralamasında Cardano ve Solana gibi varlıkları da uzun süre sonra geçmesi de dikkat çekti.

Mühürlü dosyalar açılacak

XRP fiyatındaki artış ise, Ripple-SEC davasıyla ilgili verilen bir kararın zamanının yaklaşmasıyla geldi. Dava hakimi Analisa Torres, geçen hafta verdiği bir kararla, XRP ’nin menkul kıymet şeklinde yorumlanıp yorumlanmadığıyla ilgili vârolan bazı mühürlü dosyaların, Şubat ayı sonu itibariyle açılması kararını vermişti.

İlgini Çekebilir  FTVT Token Türkiye ’de sadece ICRYPEX ’te satışa sunuldu! Modanın öncüsü kripto ile buluştu Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Dosyaların içinde ise XRP ’nin menkul kıymet olmadığına dair bazı avukat yorumlarının olduğu iddia ediliyor. Avukatların kimlikleri ise şu an bilinmiyor.

 

“Ripple eski çekiciliğini kaybetti”

Crypterium CEO ’su Vladimir Gorbunov ise XRP ’nin eski çekiciliğine sahip olmadığını, bunun sebebinin ise yeni token ’ların çıkması olduğunu belirtiyor:

“Son bir kaç senede piyasa koşulları çok değişti ve XEP ’nin buradaki yeri ciddi şekilde sorgulanıyor. Birçok şirket artık XRP ’nin sunduğu çözümleri sunabiliyor. Ancak bankalar arası ödemelerde Ripple hala en popüler hizmeti sağlıyor”

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


XRP Ripple Analiz

XRP Ripple Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde XRP Ripple hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. XRP Ripple grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

XRP Ripple Yorum

XRP Ripple yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. XRP Ripple grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. XRP Ripple yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

XRP Ripple Uzman Yorumları

XRP Ripple analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

İlgini Çekebilir  Dolaşımdaki paraların bulaşıcılığı artırması kripto paralara ilgiyi artırdı

“XRP ’nin bir yatırım sözleşmesi olmadığına dair belgeler…”

Ripple ’ın hukuk danışmanı Stuart Alderoty da yaptığı bir basın açıklamasıyla belgelerin, XRP ’nin bir yatırıms özleşmesi olmadığını göstermesi açısından çok önemli olduğunu belirtti:

“Bu belgeler, 2012 yılında, XRP ’nin bir yatırım sözleşmesi olmadığına yönelik bir hukuki analiz raporu aldığımız gösterecek. Belgelerin kamuya açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Davadaki savunmamızı şiddetle yapmaya devam edeceğiz”

“XRP ’nin yükselişinin başlangıcı olabilir”

Bazı analistler ise davalarda yaşanan benzer süreçlerin artık mahkemenin sonun geldiğine bir işaret olduğunu savunuyorlar. Kripto para yatırım şirketi DFG ’nin CEO ’su James Wo, Coindesk ’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu tür teknoloji konularındaki davalarda, yatırımcılar sonun geldiğini anlıyorsa bu bir yükseliş sinyali olarak algılanır. Kapalı kapılar ardından alınan kararların veya yapılan anlaşmaların sonucunun ne olduğunun burada fazla bir etkisi olmaz. Eğer uzun vadeli bu davanın sonu yaklaşıyorsa bu son yükseliş, XRP ’deki daha uzun vadeli bir yükselişin de başlangıcı olabilir. ”

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ripple Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ripple Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ripple Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ripple için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ripple için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ripple uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ripple durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ripple geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com