Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Sand Coin Toparlanma sinyali veriyor – Dev müzik şirketi Warner Music, Sandbox ile ortaklığı duyurdu

 

Bugün girişim şirketlerine 50 milyon dolarlık teşvik paketi açıklayan Sandbox ile ilgili bir önemli açıklama da dünyaca ünlü müzik şirketi Warner Music Group ’tan (WMG) geldi. Şirket bugün yaptığı resmi açıklamayla Sandbox üzerinde bir müzik ve eğlence parkı kurarak metaverse ’e giriş yapacağını duyurdu.

Sand Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Sand Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Sand Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Sand Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Sand Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Sand Coin Yorum 2024

Sand Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Sand Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Bilindiği üzere WMG aynı zamanda Atlantic Records, Warner Records, Elektra ve Parlophone gibi plak şirketlerinin de ana firması konumunda bulunuyor. Dolayısıyla bu plak şirketlerinin bünyesinde bulunan Ed Sheeran, Bruno Mars, Dua Lipa ve Cardi B gibi dünyaca ünlü sanatçılar da Sandbox ’taki bu eğlence parkında konserler verebilecek ya da düzenlenen diğer organizasyonlara katılabilecekler.

Parkın yanındaki araziler satışa çıkarılacak

Öte yandan eğlence parkının etrafındaki araziler de Mart ayında Sandbox tarafından satışa çıkarılacak. Sandbox sisteminde LAND olarak da geçen sanal mülk ya da araziler belirli dönemlerde satışa çıkıyorlar ve SAND token ile alınabiliyorlar.

İlgini Çekebilir  Solana (SOL) kaç dolar? Solana (SOL) kaç TL oldu, ne kadar? Solana Yorum 2024 Coin Grafik

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Sand Coin Analiz

Sand Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Sand Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sand Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Sand Coin Yorum

Sand Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Sand Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Sand Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Sand Coin Uzman Yorumları

Sand Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

WMG ’de iş geliştirme yöneticisi olan Oana Ruxandra, yapılan anlaşmayla ilgili olarak şunları söyledi:

“Şu anda Web3 ’e ve onun müzik endüstrisi üzerinde yaratacağı büyük etkiye odaklanmış durumdayız. Bu ilgi furyası için de bu konulara bir değer biçmek gerçekten zor. Müzik endüstrisi 80 ’ler ve 90 ’larda çok büyüdü. Daha sonra Napster ortaya çıktı ve geriye gidiş dönemi yaşandı. Spotify ’la aynı yükseliş dönemi bir kez daha yaşanıyor. Biz de geride kalmak istemiyoruz.”

Hatırlanacağı üzere Sandbox Eylül ayında ünlü rapçi Snoop Dogg ile anlaşmaya varmıştı. Anlaşma gereği, Snoop Dogg birçok hayranını ve Sandox kullanıcısını bu platformdaki sanale vinde ağırlayacak. Evin içinde Snoop Dogg ’un arabaları, köpekleri ve sanat eserlerinin de NFT ’leri yer alıyor.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Devrimi ve ABD Kumar sektörüne etkisi tartışılıyor - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Sand Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Sand Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Sand Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Sand Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Sand Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Sand Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Sand Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Sand Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com