Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FIDA coin nedir? Nereden Alınır? Bonfida projesinin geleceği hakkında tüm bilinmesi gerekenler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FIDA coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FIDA coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FIDA coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FIDA coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FIDA coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FIDA coin Yorum 2024

FIDA coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FIDA coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasasının özellikle de merkeziyetsiz alanın en farklı projelerinden olan Bonfida (FIDA) aralıklarla yaptığı yükselişlerle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bonfida ’nın geleceğine, projesine ve nereden satın alınacağına dair bütün detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: David Ratiney / 2020
Blok zinciri: Solana
Toplam arzı: 1 milyar,
Dolaşımdaki arzı: 44 milyon
Piyasa değeri: 93 milyon dolar (24 Ocak 2024)
En düşük fiyat: 0.3533 dolar
En yüksek fiyat: 59 dolar
Projenin amacı: Harika bir merkeziyetsiz borsa deneyimi ve düşük ücretler sunmaktır.
Kullanım alanları: DeFi

Bonfida projesi nedir? Nereden Alınır?

Bonfida, Bonfida Vakfı tarafından geliştirilen ve Solana blok zinciri tarafından desteklenen bir projedir. Bonfida, kullanıcılara Solana ağında DeFi deneyimi sunuyor ve açık kaynaklı Serum üzerine inşa edilmiştir. Bonfida, Serum, Solana ve kullanıcıları birbirine bağlamayı amaçlıyor. Bonfida yalnızca amiral gemisi Serum ’da faaliyet göstermekle kalmayıp aynı zamanda Solana veri analitiğini de sağlıyor. Bonfida platformu ayrıca zincir üzerinde gerçekleşen her işlemi Serum üzerinde saklayacak bir zincir yapısına sahiptir. Bu süreç, Bonfida borsasının kendi hizmetlerini sunmak için CoinMarketCap ve Coingecko tarafından halihazırda kullanımda olan verileri sunmasına olanak tanır.

İlgini Çekebilir  Yatırımcıların gözü yapay zeka odaklı kripto paralarda Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Solana ağı, yüksek hız ve düşük maliyetli ücretlere sahiptir. Bonfida da, kullanıcılarının merkezi olmayan bir borsaya (DEX) erişmesine ve ayrıca Solana ’nın potansiyelinden yararlanmasına izin vererek bunu düzeltir.

Bonfida ’nın bir diğer ürünü de Solible ’dır. Solible, kullanıcılara zincir üzerinde NFT koleksiyon öğeleri satın alma erişimi sağlamak için geliştirilmiş bir NFT pazar yeridir.

Projeye destek veren Alameda Research, Bonfida ile stratejik ilişkileri olan piyasa yapıcılar likidite yaratma potansiyeline sahiptir. Bonfida ortakları ve destekçileri arasında Alameda Research ’ün dışında, CMS, Divergence, AKG Venture, Resident Pet, Kenetic, Genesis Block gibi şirketler ve kuruluşlar da yer alıyor.

Bonfida DeFi deneyiminin yanı sıra, Solana ağı üzerinde domain servisi, perpetual işlemler, token hakları, Tradingview ’e entegre şekilde çalışan botlar ve merkeziyetsiz satın alma ve yakma gibi işlemlere de açıktır.

FIDA token nedir? Nereden Alınır?

Bonfida, hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar için faydalı bir alım satım platformu olabilir. Ticaret çizelgeleri ve TradingView verileri gibi çeşitli kullanışlı özellikleri arayüzüne entegre eder. Bu, kullanıcıların, Serum DEX ve Swap ’ın hacimleri, yayılma yüzdesi ve kilitli toplam değer hakkındaki veriler dahil olmak üzere borsanın etkinliği hakkında önemli analitik bilgileri toplamasına yardımcı olur. Solana ağında yer alan DeFi projesi FIDA token da, Bonfida ekosisteminin native token ’ıdır.

İlgini Çekebilir  Tether’in (USDT) Piyasa Değeri 9 Günde 1 Milyar Dolar Artarak 19 Milyar Dolara Ulaştı

FIDA nereden ve nasıl alınır?

Serum ’un gözde projesi FIDA token ’ın maksimum arzı 1 milyar iken, 44 milyonu dolaşımdadır. En düşük seviyesini 0.3533 dolar ile görürken, en yüksek fiyatını ise 59 dolar ile yakalamıştır.BUSD, USDT, BTC, BNB gibi birçok işlem çiftiyle Binance, Gate.io, FTX gibi merkezi kripto para platformlarından alınıp satılırken, Raydium, Serum DEX gibi merkeziyetsiz borsalarda da işlem görüyor.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FIDA coin Analiz

FIDA coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FIDA coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FIDA coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FIDA coin Yorum

FIDA coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FIDA coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FIDA coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FIDA coin Uzman Yorumları

FIDA coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FIDA coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FIDA coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

FIDA coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FIDA coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

FIDA coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FIDA coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FIDA coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com