Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Acala Coin (ACA) nedir? Nereden Alınır? Acala Network geleceği ve projesiyle ilgili bilinmesi gerekenler Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Acala Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Acala Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Acala Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Acala Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Acala Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Acala Coin Yorum 2024

Acala Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Acala Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Ardı ardına borsa listelemesi yaşayan ve son zamanlarda kripto para piyasasının yükselen blok zincirlerinden Polkadot ’un kilit ürünlerinden olan Acala Coin, yüksek işlem hacmine ulaştı. Acala Coin ’in projesi, geleceğine ve hangi kripto para platformlarından alınıp satılacağıyla ilgili bütün bilgilere rehberimizden ulaşabilirsiniz.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Fuyao Jiang, Antonia Chen, Bette Chen, Bryan Chen, Ruitao Su / 2019
Blok zinciri: Polkadot
Toplam arzı: 1 milyar
Dolaşımdaki arzı: Bilinmiyor
Piyasa değeri: Bilinmiyor
En düşük fiyat: 1.86 dolar
En yüksek fiyat: 3.10 dolar
Projenin amacı: Merkeziyetsiz finans alanında düşük ücretli işlemler ve ABD Doları ’na sabit AUSD entegrasyonunun gelişimi.
Kullanım alanları: DeFi ve Web3.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin ve kripto paralarda bu hafta takip edilecek önemli gelişmeler Yorum 2024 Coin Grafik

Acala Network nedir? Nereden Alınır?

Son dönemin yükselen blok zincirlerinden Polkadot ’un merkeziyetsiz finans ağı ve likidite merkezi olan ve Ekim 2019 ’da kurulan Acala, ölçeklenebilir, Ethereum uyumlu ve yerleşik likidite ve hazır finansal uygulamalarla DeFi için optimize edilmiş Layer 1 akıllı sözleşme platformudur.

Örneğin, zincir üzerindeki “keeper ’lar”, riskleri daha iyi yönetmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için protokol yürütmeyi veya kullanıcı sürtünmesini azaltmak için hemen hemen her token ile ödenebilecek işlem ücretlerini otomatikleştirir. Polkadot ’un ağırlığa dayalı ücret modelinde, işlem karmaşıklığına göre çok az değişen mikro gaz ücretlerine sahiptir.

Acala Network ’ün, Polkadot ekosisteminde merkezi olmayan finans (DeFi) için temel bir yeri vardır. Protokol, Polkadot ’un kullanıcı deneyimini, minimum gaz ücretlerini ve genel ölçeklenebilirlik özelliklerini sağlayan borç verme, borç alma ve stake etme dahil olmak üzere çeşitli DeFi ürünleri ve hizmetleri sunar. Bu finansal uygulamalar iki ana protokolden yararlanır: Homa ve Honzon. Homa, tokenize edilmiş bir staking likidite protokolüdür ve Honzon, zincirler arası bir stabilcoin protokolüdür. Acala ayrıca kendi otomatikleştirilmiş piyasa yapıcısını (AMM) merkezi olmayan borsasını (DEX) ve yerel bir yönetişim ve hizmet varlığı olan ACA belirtecine dayanan merkezi olmayan yönetişim yapısı ile varlığını sürdürüyor.

Acala Doları olarak bilinen stabil kripto para (aUSD), Acala ağının yerleşik programlanabilir ana ögelerinden biridir.

Acala stablecoin ’in temel amacı, ölçekleme çözümünü ve diğer ağlar ve ekosistemlerle birlikte çalışabilirliği genişletmektir. Polkadot ağı ve Substrate teknolojisi ile güçlendirilen Acala ’nın stabilcoin ’i (aUSD), yüksek güvenlik, zincirler arası yetenek ve çoklu teminat destekli gibi benzersiz özellikler sunmak üzere inşa edilmiştir.

İlgini Çekebilir  Ethereum Yorum - ETH ne kadar, kaç TL oldu? Eteryum Yorum 2024 Coin Grafik

Proje, Grayscale ’in çatı şirketi Digital Currency Group, Polychain Capital, Pantera Capital ve Coinbase Ventures gibi büyük kripto fonlarının yanı sıra 5 büyük Web3 vakfından yatırım aldı.

Acala Token (ACA) nedir? Nereden Alınır?

Ağustos sonu, Eylül başında Acala Token bir ICO süreci geçirdi ve büyük ilgi gördü. Acala ağı, Polkadot parachain olarak çalışan, EVM uyumlu bir DeFi akıllı sözleşme platformudur. ACA, platformun stabil coinleri basmak, işlem ücretlerini ödemek, yönetime katılmak, stake ve likidite madenciliği yoluyla ödüller kazanmak için kullanılabilen yerel tokenidir.

ACA Token nereden ve nasıl alınır?

Maksimum arzı 1 milyar olan token ’ın dolaşımdaki arzı ve piyasa değeri şu an bilinmiyor. ACA Token, son olarak Binance, Gate.io, MEXC, KuCoin gibi büyük kripto para platformlarında da listelendi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Acala Coin Analiz

Acala Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Acala Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Acala Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Acala Coin Yorum

Acala Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Acala Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Acala Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Dogecoin Yorum - Dogecoin ne kadar, kaç TL oldu? Doge Yorum 2024 Coin Grafik

Acala Coin Uzman Yorumları

Acala Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Acala Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Acala Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Acala Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Acala Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Acala Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Acala Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Acala Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Acala Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com