Perşembe, Mayıs 2, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

OMG fiyatını çökerten süreç

OMG Network (OMG) fiyatı, Boba Network’ün yapacağı airdrop için snapshot (blockchain’in anlık görüntüsünü alma) sürecinin tamamlanmasının ardından yüzde 33 değer kaybederek 19,35 dolardan 13 dolar civarına çakıldı.

Ethereum ağı ve Layer-2 Boba Network’de OMG token bulunduran tüm cüzdanların anlık görüntüsü, cuma günü İngiltere saatiyle gece 12’de alındı. Görüntü alındığı sırada OMG sahibi olan cüzdanlar, 19 Kasım’da BobaDAO’nun yönetişim tokeni BOBA ödülü alacak.

Boba, OMG Vakfı’nın çekirdek geliştiricilerinde Enya ekibi tarafından geliştirilen ve Ethereum akıllı sözleşmelerinin ölçeklendirilmesine yardımcı olan bir Optimistic Rollup Layer-2 çözümüdür. BOBA token sahipleri, BobaDAO’da teklif sunma ve tekliflere oy verme hakkına sahip olacak.

Boba Network, İngiltere saatiyle gece 00:04’te paylaştığı gönderisinde anlık görüntünün 13597967’nci Ethereum bloku ve 15354’üncü Boba Network blokunda alındığını açıkladı.

Yaklaşık on dakika sonra “100eyes Crypto Scanner” adlı Twitter hesabı, “haberi sat” fiyat hareketinden önce davranmaya çalışan OMG sahiplerinin yol açmış olabileceği ani fiyat düşüşüne ilişkin alarm verdi.

Boba Network, airdrop’u OMG’nin 9,50 dolardan işlem gördüğü 20 Eylül’de duyurmuştu. Airdrop, Boba Network’ün mainnet’ini başlatması konusunda farkındalık uyandırmak için yürütülen kampanyanın bir parçasıydı.

OMG, o zamandan beri 29 Eylül ve 5 Ekim’de olmak üzere 16,76 dolara iki önemli fırlama yaşadı, son olarak da 5 Kasım’da son dört yılın en yüksek seviyesi olan 19,35 dolara yükseldi. Analistler, airdrop’a gösterilen yoğun ilgi nedeniyle, Boba duyurusundan beri OMG’nin daha yüksek bir fiyat potansiyeli olduğunu düşünüyordu.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  En Büyük Bitcoin Cüzdanından Yaklaşık 1 Milyar Dolar Değerinde Bitcoin Transferi Yapıldı
x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com