Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Dogecoin ve Shiba Inu savaşını kim kazanacak?

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Şaka olarak tasarlanan kripto paraların en büyüğü Dogecoin’e rakip olarak ortaya çıkan Shiba Inu, son haftalarda piyasa değeri açısından en büyük 10 kripto para arasına hızlı bir giriş yaptı. “Dogecoin öldürücü” olarak bilinen Shiba Inu yatırım işlemleri platformu Robinhood ve kripto para borsası Kraken’in kripto paraya platformlarında yer vereceği beklentileriyle sert yükselişler gösterdi.

Bu hafta bazı Shiba Inu yatırımcıları, orijinal cüzdandan yaklaşık 3 milyar dolar değerinde Shiba Inu’yu çıkardı. Bu gelişmeyle kripto paranın büyük yatırımcılarının Shiba Inu’dan çıkış yapabileceği korkuları yükseldi.

Bitcoin, Shiba Inu ya da Dogecoin’de büyük yatırımları bulunan kişiler coin’leri elden çıkarmaya devam ederse, yatırımcılar piyasanın çöküşe geçmesinin yakın olduğunu düşünecek. Bu durumda da fiyat düşüşleri gerçekleşecek.

 Robinhood’un kripto paraya platformunda yer vereceğine yönelik beklentiler ve spekülasyonlarla yükselen kripto para hızla yükseliş gösterdi.

Kripto para Robinhood’da listelendiği takdirde, milyonlarca yatırımcının daha erişimine açık olmuş olacak. Ancak Robinhood CEO’su Vladimir Tenev, spekülasyonların doğru olmadığını söyleyerek, nedeninin düzenleyici baskısı olduğunu dile getirdi. borsagundem.com’un derlemesine göre popüler kripto para borsası Kraken de Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma 2 bin beğeni aldığı takdirde, kripto paraya platformda yer verileceğini söyledi.

Paylaşım yaklaşık 80 bin beğeni aldı ancak Kraken, “değerlendirme sürecimizde yapacak çok şey var” dedi.

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com