Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Analistlerden Bitcoin’de umutlandıran tahminler

Bitcoin (BTC) fiyatı, aylık kapanış verilerinin olumlu sinyal vermesiyle ardından yükseliş yakaladı.

Aylık kapanış PlanB tahminiyle örtüşüyor

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre BTC/USD paritesi, perşembe günü 44.000 dolara doğru harekete başladı. Ardından kısa süre düşük seviyeleri test ederek bugün 45.000 dolara yaklaştı.

Bitcoin fiyatı 45.000 dolar ve daha yüksek seviyedeki dirençlere karşı henüz net bir hamle yapmasa da, ay sonu performansıyla hayal kırıklığına uğratmadı. Stok akışı modelinin geliştiricisi PlanB’nin yaptığı tahminlerle neredeyse örtüşüyor.

Ekim ayı için 63.000 doları hedefleyen analist, Bitcoin’in dördüncü çeyreğe girerken kaybettiklerini telafi edeceğini düşünüyor.

Cointelegraph’a yazılarıyla katkıda bulunan Michaël van de Poppe, “Eylül kötüydü. Ekim harika. Kasım harika. Aralık harika” diyerek Twitter takipçilerine, “canına yandığımın dibinden satın alın” diye yorum yaptı.

Van de Poppe, her yıl çeşitli aylardaki tarihsel performansa vurgu yaparak, “eylül ayının sıkıcı” olarak değerlendirildiğini ifade etti.

Ancak diğer yorumcular daha temkinliydi. En son piyasa güncellemesinde, kripto trade şirketi QCP Capital, piyasaya bir bütün olarak yaklaşımın doğru olacağını söyledi ve ekledi: 

Makro faktörler, Çin’in kripto baskısını tekrarlamasının yanı sıra, ABD’deki mevzuat ve Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) potansiyel onayı öne çıkıyor.

Cuma günü itibarıyla, hükümetin altyapı tasarısı için başlangıçta pazartesi günü yapılması planlanan oylama gerçekleşiyor.

Ethereum 3 bin dolara geri döndü

Bu arada altcoin’ler, 24 saatte yüzde 6’lık yükseliş yakalayan Binance Coin’in (BNB) liderliğinde ilerliyor.

Piyasa değerine göre ilk on kripto para biriminin tümü, bu yazı yazılırken yeşil renkteydi.

İlgini Çekebilir  Lightning Network ile jet hızında Bitcoin transferi dönemi

En büyük altcoin olan Ether (ETH) yüzde 3 getiri ile 3.000 doların üzerinde işlem gördü.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com