Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

En hızlı yükselen altcoinler

Lokomotif kripto paralarda sert dalgalanmalar ve şok düşüşler yaşanmaya devam ederken altcoinler yükselişlerine devam ediyor. Küresel kripto para piyasaları bir gecede piyasa kapitalizasyonlarının %1,5’ini kaybetti.

Ancak bu haftaki gecelik düşüşler, Solana, Terra ve Algorand gibi altcoinlerin elde ettiği genel kazanımları katlayarak ilerledi.

Solana geçen hafta bu zamana göre %27.56 arttı. Bir ay önce 39 dolardan işlem gören Solana bugün 183 doları gördü.

Bugünkü performans Solana için yeni bir şey değil. Geçen ay, Ethereum rakibi piyasa değerine göre ilk 10 kripto para biriminde bile değildi. Ayın başında Solana, Dogecoin’i yedinci sıraya geriletti. Bu hafta Salı günü, XRP’yi altıncı sıraya soktu.

Solana, akıllı sözleşme blok zincirinde patlayıcı fiyat hareketi gören tek para birimi değil. Algorand bugün %5 arttı ve 2.15$’dan işlem gördüğü için geçen haftaya göre %77 daha yüksek. Algorand sadece geçen ay 0.88 sentten işlem görüyordu, bu da para biriminin bu dönem boyunca değerinin üç katına çıktığı anlamına geliyor.

31 Ağustos’ta Algorand, El Salvador’un Algorand blok zincirinde blok zinciri altyapısını geliştirmek için Latin Amerika blok zinciri fintech şirketi Koibanx ile bir işbirliği anlaşması imzaladığını duyurdu.
Terra da bugün çöküşü iyi atlattı. Düne göre %39-5 ve geçen haftaya göre %21.2 daha yüksekte işlem görüyor.

Terra’nın rallisi, 4. çeyrekte beklenen belirli ağ gelişmeleri beklentisiyle destekleniyor olabilir. Araştırma firması Delphi Digital’in kurucu ortağı olan José Maria Macedo, bu gelişmeleri ‘Terra Autumn’ olarak adlandırıyor.

İlgini Çekebilir  Kripto yatırımlarında yapılan 5 büyük hata

En dikkate değer yükseltme, bu ay Columbus-5 ana ağının konuşlandırılması olacak. Col-5’in başlangıçta Perşembe günü piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak Terra ekibi yaklaşık üç hafta erteleneceğini açıkladı.

Col-5, Terra’nın diğer blok zincirlerle etkileşime girmesini sağlamak için Cosmos’un Inter Blockchain İletişim protokolü ile bütünleşmesi gerek. Diğer avantajlar arasında basitleştirilmiş stabilcoin takası, yakma ve LUNA stake edenlerin takas ücreti alabilmesi yer alıyor.

İki pazar lideri Bitcoin ve Ethereum , bu hafta değerinde önemli ölçüde değer kaybetti. Bitcoin yedi gün içinde %9.3 düşüşle 45.600$’dan işlem görürken, Ethereum %15.2 düşüşle 3.322$’dan işlem gördü.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com