Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

ADA Coin Yorum 2024 Cardano (ADA) Momentum’da Yavaşlama Belirtisi Yok

ADA Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. ADA Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. ADA Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. ADA Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. ADA Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

ADA Coin Yorum 2024

ADA Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen ADA Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Son zamanlarda Cardano, insanların Merkezi Olmayan Finans (DEFI) oluşturmasını sağlayan akıllı sözleşmeler konseptini tanıtmayı başardı. ADA ise Cardano ekosisteminin yerel para birimidir. Ethereum ağı için Ether’in yaptığını ve Binance zincir ağı için BNB’nin yaptığını yapar.

ADA COİN YORUM

Geçtiğimiz hafta, Coinbase listesinin heyecanı azalırken ADA fiyatı keskin bir düşüş gösterdi. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden% 40’tan fazla düştü. Ancak bu hafta, para birimi, rahatlama rallisi olarak bilinen olayda geri döndü.

Bitcoin gibi diğer para birimleri de yükseldi. Bununla birlikte, piyasa faiz oranlarını ve nicel gevşeme politikalarını değiştirmeden bıraktığı en son Fed kararını sindirdiği için çoğu para birimi hala tereddüt ediyor. Peki, ADA için sırada ne var?

İlgini Çekebilir  Blockchain nedir?

ADA fiyat tahmini

Son ADA fiyat tahminimde, para biriminin 1.55 $ ‘a yükseleceğini yazmıştım. Bu henüz gerçekleşmedi ve dört saatlik grafiğe baktığımızda, para biriminin 1.3552 $ seviyesinde büyük bir direnç bulduğunu görüyoruz. Aynı zamanda Cardano, siyahla gösterilen bir yükseliş flama modeli oluşturdu. Bu formasyon yükseliş eğilimi gösterme eğilimindedir. Gibi VeChain , bu model% 38,2 düzeltme seviyesi de oldu.

Bu nedenle, benim görüşüme göre, Cardano fiyatının yükseliş eğilimi göstereceğini tahmin ediyorum, ilk hedef 1.4080 $ ‘da% 23.6 geri çekilme seviyesi, bu da mevcut seviyenin yaklaşık% 5 üzerinde. Bu tahmin, 1,2500 ABD doları desteğinin altına düşerse geçersiz olacaktır.


ADA Coin Analiz

ADA Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde ADA Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ADA Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

ADA Coin Yorum

ADA Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. ADA Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. ADA Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ADA Coin Uzman Yorumları

ADA Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ADA Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ADA Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

ADA Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

ADA Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ADA Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

ADA Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ADA Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ADA Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com