Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Qtum Coin Nedir? Qtum Coin Yorum ve Grafik 2024

Qtum bugünkü fiyatı ₺51,07 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺4.442.050.494 TRY. Qtum son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #96, piyasa değeri ₺5.016.611.161 TRY. Dolaşımdaki arz 98.223.645 QTUM coin ve maksimum seviyede. 107.822.406 QTUM coin.

Qtum Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Qtum Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Qtum Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Qtum Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Qtum Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Qtum Coin Yorum 2024

Qtum Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Qtum Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

QTUM COİN NEDİR?

Qtum (“kuantum” olarak telaffuz edilir), bir kanıt kanıtı (PoS) akıllı sözleşme açık kaynaklı blok zinciri platformu ve değer aktarım protokolüdür. Bitcoin ve Ethereum’un güçlü yönlerini tek bir zincirde bir araya getirmeyi hedefliyor.

Qtum, akıllı sözleşme yürütme ve DApp’lerin ek işlevselliği ile Bitcoin’in UTXO işlem modeli üzerine inşa edilmiştir . Son zamanlarda platform, DeFi uygulamaları için destek ekledi. Mart 2021 itibariyle, Qtum blok zincirinde oluşturulan 20’den fazla token var.

Proje Mart 2016’da duyuruldu ve bir yıl sonra Mart 2017’de kurucularına 15 milyon dolar kazandıran bir ICO düzenlendi. Qtum ana zinciri 13 Eylül 2017’de piyasaya sürüldü. Başlangıçta Qtum coin’i bir ETH-20 token olarak piyasaya sürüldü, ancak ana ağın piyasaya sürülmesiyle yerel blockchain’e dönüştürüldü.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin 32 bin 800 dolara kadar geriledi - Kripto para piyasasında deprem! son 10 ayın en düşük seviyesinde Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Qtum’un Kurucuları Kimlerdir?

Patrick Dai, projenin kurucusu ve Qtum Vakfı’nın başkanıdır.

Kariyerine Alibaba’da ürün müdürü olarak başladı ve ardından 2016’da Qtum’a başlamadan önce Factom, Vechain, Bitse Group ve Meilink gibi bir dizi blockchain projesi üzerinde çalıştı. Daha önce Steven adıyla tanındığı unutulmamalıdır. Dai, bir çıkış dolandırıcılığı skandalına konu olduğu iddia edilen kötü şöhretli BitBay projesinin CTO’suyken .

Diğer iki kurucu ortak, CTO ve blok zinciri mimarı Neil Mahi ve baş geliştirici Jordan Earls.

Stephen (Xiaolong) XU, 2017’den beri Qtum’un lider geliştiricisidir, daha önce Tencent ve Microsoft’ta yazılım geliştirici olarak çalışmıştır ve Çin Bilimler Akademisi Üniversitesi’nden Bilgisayar Görme derecesi almıştır.

Qtum resmi web sitesinde listelenen ekip üyelerinin çoğunun aktif bir Linkedin sayfası veya Github profili yok gibi görünüyor. Qtum’un, Bitcoin.com’dan Roger Ver ve Blockchain Capital’de Augur ve EIR’nin kurucu ortağı olan cilt bakımı uzmanına dönüşen ilk kripto yatırımcısı Jeremy Gardner da dahil olmak üzere birçok yüksek profilli destekçiye sahip olduğu doğrulandı.

Qtum’u Benzersiz Yapan Nedir?

Qtum, kurucularının BTC ve ETH blok zinciri platformlarında en sorunlu bulduğu dört sorunu ele almaya çalışan genel amaçlı bir blok zinciridir: birlikte çalışabilirlik, yönetişim, iş kanıtı mekanizmasının sağlamlığı ve maliyeti ve akıllı sözleşmeleri gerçek hayattaki uygulamalara bağlamanın zorluğu.

Kullanıcıların uygulamalar oluşturmasına ve bunları Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ve x86 sanal makine dahil olmak üzere sanal makinelerde barındırmasına olanak tanır. Ayrıca i686 komut setini ve C, C ++, Rust ve Python gibi çeşitli programlama dillerini de destekler, bu da mevcut uygulamaları benimsemeyi ve Qtum için derlemeyi çok kolaylaştırır. Qtum, yalnızca eksiksiz akıllı sözleşmelere izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda ortak programlama kitaplıklarını akıllı sözleşmeler şeklinde entegre etmeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir  Covalent Coin Yorum 2024 Covalent (CQT) coin nedir? Covalent (CQT) Coin Analiz ve Grafik

Merkezi Olmayan Yönetişim Protokolü, akıllı sözleşmelerin, blok zincirini zorlaştırmaya gerek kalmadan blok boyutu ve gaz ücretleri gibi ağın temel parametrelerini değiştirmesine olanak tanır; bu, ağ geliştikçe çok fazla sorundan tasarruf sağlayabilir. Ekosistemin tamamındaki madenciler (stakerlar), geliştiriciler ve QTUM sahipleri, oylama yoluyla blok zinciri yönetişimine dahil olurlar ve blok zinciri kendi kendini yönetme, yükseltme ve yineleme gerçekleştirebilir.

Dolaşımda Kaç Qtum (QTUM) Sikkesi Var?

Qtum whitepaper’ına göre, QTUM coinlerinin ilk arzı 100 milyondu ve bunların tamamı proje çevrimiçi olmadan hemen önce basıldı.

Bunun üzerine 8 milyon coin erken özel yatırımcılara gitti ve 12 milyonu 4 yıllık bir kilitlenme ile proje ekibine tahsis edildi. Geri kalanı, Singapur’da kayıtlı kar amacı gütmeyen bir şirket olan ve Mart-2021’e kadar dört bölüm halinde alacak olan Qtum Chain Foundation tarafından kontrol ediliyor. Bunlar, iş geliştirme amaçlı 20 milyon madeni paradır ve akademik araştırma ve tanıtım için% 9’dur.

Madeni para arzı sabit değil, yeni jetonlar, blok başına 4.0 QTUM’luk ilk blok ödül sübvansiyonundan dört yılda bir yarıya indirilerek, yedi yarıya geçerek, maksimum arz 107.822.406’ya ulaştığında 2045 yılına kadar sonunda sıfıra ulaşarak çıkarılabilir. QTUM.

Qtum Ağı Nasıl Güvende Tutulur?

Qtum’a teknik yaklaşım şu anda kullanılan Bitcoin ve Ethereum ile aynı değil. Qtum, ağ güvenliği için MPoS (mutualized proof-of-stake) fikir birliği mekanizmasını seçti. Proof-of-Stake 3.0’ın değiştirilmiş bir versiyonudur .

Protokol, kullanıcıları, blok doğrulamasını kolaylaştırmak ve güvence altına almak için paralarını kilitli tutmaya teşvik eder. Buna stake etme denir.

İlk PoS protokollerinden farklı olarak, burada blok ödülü sabittir ve onu elde etme olasılığını belirlemek için madeni para yaşına bağlı değildir. Ödüller bahis miktarıyla orantılı olarak dağıtılır, bu nedenle ne kadar çok jeton yatırılırsa kullanıcı o kadar çok ödül alır. Bunun da ötesinde, MPoS protokolü, blok ödülünün% 10’unu blok üreten madenci ile önceki dokuz madenci arasında bölerek ve kalan% 90’ı gelecekte 500 blok geciktirerek “gereksiz sözleşme” saldırılarına karşı korunur.

İlgini Çekebilir  BTC Bitcoin neden düşüyor? Kripto paralar ne zaman yükselecek?

Bitcoin’de kullanılan iş kanıtı mekanizmasının aksine, Proof of Stake algoritmalarının bakımı önemli ölçüde daha az maliyetlidir, daha çevre dostudur ve blockchain güvenliğinin temel taşı olan büyük bir ademi merkeziyetçilik sağlayabilir.

Qtum’u (QTUM) Nereden Satın Alabilirsiniz?

QTUM, çoğu borsada bulunan, serbestçe takas edilebilen bir belirteçtir. Ticaret için mevcut çiftler arasında Bitcoin ve altcoinler, sabit paralar ve fiat paralar bulunur.

Qtum’da ticaret için en iyi borsalar şu anda Binance , Huobi Global , OKEx , HBTC ve Hydax Borsasıdır. Kripto borsaları sayfamızda listelenen diğerlerini bulabilirsiniz .


Qtum Coin Analiz

Qtum Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Qtum Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Qtum Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Qtum Coin Yorum

Qtum Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Qtum Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Qtum Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Qtum Coin Uzman Yorumları

Qtum Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Qtum Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Qtum Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Qtum Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Qtum Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Qtum Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Qtum Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Qtum Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Qtum Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com