Pazar, Nisan 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin Yorum 2024 BTC 58,000 Doların Üzerinde

Bitcoin Yorum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin Yorum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin Yorum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin Yorum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin Yorum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum Yorum 2024

Bitcoin Yorum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin Yorum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para piyasalarına gelen genel satış dalgasının etkisiyle 56,000 dolara kadar gerileyen kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi, gelen yeni alımlarla 58,000 doların üzerine döndü. Bitcoin, tarihi zirvesini 61,683.86 dolar ile Mart ortasında gördü.

Son 24 saat içinde 56,477.18 ve 58,472.42 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yüzde 2.74 artışla 58,222.76 dolara yükselirken, birimin haftalık kaybı yüzde 2.96 olarak hesaplandı. Bitcoin’in toplam piyasa hacmi de, yaklaşık 2.5 milyar dolar artışla 1.0 trilyon 87.2 dolara yükseldi.

Kripto para piyasalarının ikinci büyük birimi Ethereum da son 24 saatte yüzde 3.84 artışla 2,077.86 dolara yükselirken, haftalık kazancı yüzde 3.96 düzeyindeydi; birimin piyasa hacmi de 239.7 milyar dolara yükseldi.Kripto para piyasalarının üçüncü büyük birimi Binance Coin de son 24 saatte yüzde 2.89 artışla 408.7 dolara yükselirken, haftalık kazancı yüzde 19.20 düzeyindeydi; birimin piyasa hacmi de 63.15 milyar dolara yükseldi.Tüm piyasalarda toplam hacim de yaklaşık 63 milyar dolar artışla 1.0 trilyon 971 milyar dolara yükseldi.Tüm piyasalarda 24 saatlik işlem hacmi de 134 milyar dolar düzeyindeydi.Bittrt Araştırma Müdürü Helin Çelik, piyasa değerlendirmesinde, şöyle dedi: “RippleX geliştirme platformunun arkasındaki ekip, uzun süredir XRPL odaklı çözümlere entegre olmuş durumda. Şimdi, XRP Ledger’da kodlama sürecini önemli ölçüde azaltan yepyeni bir kitaplık yayınladı. Ripple, XRP Ledger ile etkileşim için saf bir Python uygulaması olan xrpl-py’nin lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor. “Xrpl-py kitaplığı, XRP Ledger işlemleri ve çekirdek sunucu API nesneleri için yerel Python yöntemleri ve modelleri sağlayarak XRP Ledger etkileşiminin en zor kısımlarını (serileştirme ve işlem imzalama gibi) basitleştirir. “Geliştirme, topluluktaki birçok kişi tarafından memnuniyetle karşılandı, bunlardan biri de Ripple X’in Genel Müdürü Monica Long. Aslında, yeni enstrümanın Python geliştiricileri ve tüm XRPL meraklıları için önemini vurgulamaya devam etti.”Tüketici elektroniği çevrimiçi perakende platformu Newegg Finans Başkan Yardımcısı Nikki Tanlioco, bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin bir ödeme şekli olarak e- ticarette ilgi kazandığını söyledi .Cardano (ADA) mucidi Charles Hoskinson, bu sürümün Cardano meraklıları tarafından ADA tokenlerinin devredildiği tüm hisse havuzu operatörleri için büyük önemini özetledi. “Bu sürümde yer alan güncellemeler, düğümlerin ve bahis havuzlarının CPU’larının kullanımını artırır. Yani, ödül hesaplama duraklaması ortadan kalkar, böylece CPU’lar aşırı yükten etkilenmez.”Son analiz raporu, Ethereum’un YouTube’da bugüne kadarki en popüler kripto para olduğunu belirtti. Şuan itibariyle, ETH toplamda 231 milyondan fazla görüntülemeye sahip. İkinci en büyük kripto para birimi, kripto meraklıları tarafından 199.971.202.00 görüntülenmesi olan Bitcoin’i burada geride bıraktı.”Bitcoin’den sonraki üç popüler kripto para LINK (45.728.324,00 görüntüleme), Cardano’nun ADA (43.094.304,00 görüntüleme) ve XRP (38.599.670,00 görüntüleme) ye sahipler.” (Grafik)

İlgini Çekebilir  'Bitcoin'in son bir kez daha düşmesi gerek'

 


Bitcoin Yorum Analiz

Bitcoin Yorum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin Yorum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin Yorum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum Yorum

Bitcoin Yorum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin Yorum grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin Yorum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Yorum Uzman Yorumları

Bitcoin Yorum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com