Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

‘Bitcoin’in son bir kez daha düşmesi gerek’

Popüler Twitter hesabı Crypto Ed, 10 Kasım tarihli analizinde Bitcoin’in bu hafta 68.500 dolarda rekor kırdıktan sonra yaşadığı gerilemenin beklenenden daha derin olabileceğini ileri sürdü.

Bitcoin için hedef 65 bin dolar

Analist, fiyat hareketini tahmin etmek için paylaştığı grafik ile birlikte “Dün de beklediğim gibi düzeltme derinleşiyor. ABC’yi tamamlamak için bir düşüş daha yaşayacak gibi gözüküyor” diye belirtti ve şöyle dedi:

BTC/USD paritesi, bu nedenle kısa vadede 65 bin dolara kadar gerileyerek nisan ayının rekor seviyesini yeniden test edebilir.

Peter Brandt gibi diğer bazı yorumcular ise, kripto paranın pazartesi günü gösterdiği rekor performansın doların Bitcoin’e karşı rekor değer kaybını ortaya koyduğunu düşünüyor.

Peter Brandt, çarşamba günü paylaştığı gönderisinde “Ben doğduğum zamanki 1 dolar, günümüzde 8 cent ediyor. Bugünkü 1 dolar da torunlarım benim yaşıma geldiğinde muhtemelen değersiz hale gelmiş olacak” diye açıkladı.

BTC/USD paritesi, 66.250 dolardan sektikten sonra gün ortası saatlerinde 66.800 dolar civarına yükseldi.

Büyük kripto paralara konsolidasyon hakim

Altcoin’ler de Bitcoin’in performansını kopyalayarak hafifi bir düzeltme yaşadı. Ether (ETH) de rekor seviyelerinden düşmeye başladı.

En büyük on kripto paradan hiçbiri, geçtiğimiz 24 saatte değer artışı göstermedi.

Kripto paraların performansını, salı günü aniden yüzde 12 değer kaybeden Tesla hisseleri etkiliyor gibi gözüküyor.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com