Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kanye West: Bitcoinciler Amerika’nın ve İnsanlığın Gerçek Kurtuluşunu Biliyor

 

Bitcoin’cilerin “Amerika’nın ve insanlığın gerçek kurtuluşunun ne olacağına dair gerçekten bir bakış açısına sahip olduğunu” söylüyor.

Kanye West ve Bitcoin

Kanye West, dünyanın dünya çapında 140 milyondan fazla albüm satan en çok satan müzisyenler. Temmuz ayında, bu yıl Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. West, Cumartesi günü Joe Rogan ile yayınlanan bir podcast röportajında, hala yarışmaya devam ettiğini doğruladı.

“[Kazanma] olasılığım var. Aslında teknik olarak benim için şu anda kazanmam mümkün, bu Amerika için en iyi seçenek olacak, ”dedi Rogan’a. West, 12 eyalette oy pusulasında olduğunu ve 17 eyaletteki seçmenlerin onu yazabileceğini söyledi. 2024’teki bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimini “kesinlikle” kazanacağını vurgulayarak, “Muhtemelen şimdi kazanabilirim” dedi. /

Bitcoin hakkında soru sorulduğunda West, “Jack Dorsey, Twitter’ı gerçekten vurmadan iki ay önce merkezden uzaklaştırdı çünkü Bitcoin adamlarıyla konuşuyor,” ekledi:

Ve bunlar gerçekten Amerika’nın ve insanlığın gerçek kurtuluşunun ne olacağına dair bir bakış açısına sahip olun.

“Özellikle bu adamlar… birçok teknoloji adamı kullanabildi yeni … bilgi otobanları ve varoluşumuzun bir sonraki sınırını oluştur, ”diye devam etti.

Dahası West, bazı insanların Kaliforniya valisi için aday olmasını önerdiğini açıkladı.

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com