Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Europol’den ‘kripto para’ operasyonu! 15 kişi gözaltında Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Europol’den ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Europol’den yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Europol’den forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Europol’den grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Europol’den fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Europol’den Yorum 2024

Europol’den Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Europol’den yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Europol ’den yapılan yazılı açıklamada, çağrı merkezinden aradıklarını söyleyerek kurbanlarını sahte kripto para sitesi üzerinden dolandıran bir çetenin çökertildiği belirtildi.

Açıklamada, sahte kripto para sitesinden yapılan ilk yatırımlara büyük karlar veren şebekenin, daha sonra kurbanlarını büyük meblağlar yatırmaya yönlendirdiği kaydedildi.

Bu yolla Almanya ’daki kurbanlarını yaklaşık 2 milyon avro dolandıran şebekenin İsviçre, Kanada ve Avustralya ’da da çok sayıda kişiyi milyonlarca avro zarara uğrattığı vurgulandı.

Yaklaşık 1 milyon dolarlık kripto para bulunan dijital cüzdan, 50 bin avro nakit para ve 3 arabaya el konulan operasyon kapsamında, şebekeye mensup 14 kişinin Sırbistan ’da, 1 kişinin de Almanya ’da olmak üzere 15 kişinin gözaltın alındığı kaydedildi.

Açıklamada, şebeke tarafından dolandırıldığı halde henüz şikayette bulunmayan çok sayıda mağdurun olduğunun tahmin edildiği bilgisine yer verildi.

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - Tepki Sınırlı Kaldı Kripto parada Fed etkisi! Düşüş devam ediyor Bitcoin Yorum 2024

1714935.jpg?v=1673562064Twitter’da 14. ifşa: Rusya Gate Yalanları

 

1714889.jpg?v=1673562101Kriptoyu bu yıl kesintisiz bir ralli bekliyor olabilir

 

1714428.jpg?v=1673562114Kriptoda hacim son 24 saatte yüzde 90 arttı

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Europol’den Analiz

Europol’den Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Europol’den hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Europol’den grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Europol’den Yorum

Europol’den yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Europol’den grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Europol’den yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Europol’den Uzman Yorumları

Europol’den analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com