Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kanada da Devlet Onaylı Borsa NDAX Ledger Kullanacak

Fransız coin cüzdanı üreticisi Ledger, 29 Nisan’da paylaşılan bir basın açıklamasına göre, Kanadalı Kripto Borsası’na (NDAX) güvenli kripto altyapısı çözümünü sağlamaya hazırlanıyor.

Hem perakende hem de kurumsal müşteriler için kripto varlık ticareti hizmetleri sunan NDAX, Ledger Vault adlı, Ledger’in kurumsal düzeyde cüzdan yönetimi çözümünü kullanacak.

Ledger Vault, kripto varlıkları için çok yetkili bir yönetişim altyapısı sağlıyor. Ayrıca hem kurumsal hem de kurumsal saklama yöneticilerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış.

Çözümün yönetişim çerçevesinin, gözaltı riskini azaltmak ve çoklu imza teknolojisiyle korunan ayrılmış kripto varlık hesaplarını sunmak için kullanıcıların özel anahtarlarının izole edilmesine izin verdiği bildiriliyor.

Güvenlik teklifleri ayrıca, önceden onaylanmış yasal ve muhasebe firmalarına acil durum anahtarı erişimi sağlayabilen N imzalı destekli bir donanım güvenlik modülü (HSM) içermektedir.

Basın açıklaması, Ledger Vault’un tamamen operasyonel soğuk hava depoları ve likidite yönetimi sağlamak ve müşterilerin yasal gerekliliklere uymalarına yardımcı olmak için tasarlandığını vurguluyor.

NDAX kurucusu ve CEO’su Bilal Hammoud yaptığı açıklamada, bu yılki yüksek profilli QuadrigaCX olayında, kullanıcıların kripto varlıkları için güvenli ve güvenilir koruyucu çözümler ihtiyacının bilincini artırdığını belirten müşteri fonlarının kaybına açıkça atıfta bulundu.

Ledger Vault’un, bitcoin (BTC), eteryum (ETH) ve XRP dahil olmak üzere borsa tarafından desteklenen tüm kripto varlıkları için kullanılacağı bildiriliyor.

Daha önce de belirtildiği gibi Ledger, bu Mart ayında Ledger Vault’u geliştirmek ve çözüme dayanan kurum çapında kripto gözaltı hizmetleri sağlamak için Hong Kong güven şirketi Legacy Trust ile ortaklık kurdu.

İlgini Çekebilir  Bitcoin 40 bin dolar seviyesine yaklaştı Amazon Haberi ile Bir anda tırmanışa geçti

Mart ayında İsviçre bankacılık grubu Swissquote’in 2017’den bu yana beş büyük kripto para birimi ticareti yaptıktan sonra kripto saklama hizmetleri sunacağını bildirildi.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com