Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto Dünyası için Önemli 5 Etkinlik

Kripto para birimi fiyatlarının açık piyasada nasıl bir performans gösterdiğine bakılmaksızın, sahne arkasında çok şey oluyor. Yenilikçi girişimlere, blue-chip şirketlerine veya ulusal düzenleyicilere olan ilgi her geçen gün artıyor. Blok zincir endüstrisi hiç olmadığı kadar sıcak.

Bu yıl, üst sınıf kripto para birimi ve blockchain teknoloji konferansları ile dolu olacak. Hangisine gideceğinizi tam olarak bilmiyorsanız, sizin için en iyi beşini listeledik.

Consensus by CoinDesk: New York

CoinDesk Konsensüs: New York – 13-15 Mayıs CoinDesk’in Consensus 2019 konferansı, blok zinciri ailesinin ana konferansı olarak algılanıyor. 2019, konferansın beşincisi olacak ve üç günlük süre boyunca New York’ta yapılacak.

Genellikle kripto para birimi ticareti sahnesine yönelik olan Konsensüs konferansı, çeşitli sektörlerden 250’den fazla konuşmacıya ev sahipliği yapacak. Buna akademi, global markalar, finans kurumları, borsalar, girişimler ve politika yapıcılar temsilcileri dahil olacaktır.

CoinDesk, belirli konuşmacıları hala saklı tutuyor fakat dikkat çekeceklerinden emin olabilirsiniz.

Barcelona Trading Conference:

Barselona Ticaret Konferansı: Barselona: 10 – 11 Temmuz
Adından da anlaşılacağı gibi, Barselona Ticaret Konferansı, kurumsal pazar oluşturucularının bakış açısına göre kripto para biriminde yer alan kişiler için oldukça kayda değer bir ticaret etkinliği olarak görülüyor.

Kripto para borsası işine dalmayı düşünüyorsanız, Bitcoin Ticaret Konferansı hem öğrenmek hem de ağ oluşturmak için mükemmel bir fırsat. Ticaret topluluğunun temsilcilerinin yanı sıra, yasal, düzenleyici, vergilendirme ve teknolojik açıdan da ilgilenenleri dinleme şansına sahip olacaksınız.

İlgini Çekebilir  Solana Coin (SOL) kaç dolar? Solana (SOL) kaç TL oldu, ne kadar? Solana Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto şirketleri(yakın zamanda Kraken tarafından satın alındı), Deribit ve Swarm Fund gibi firmalar, bitcoin türevleri gibi gelişen ürünlere benzersiz bir bakış açısı sağlayacak. Ayrıca, Yoni Assia (eToro kurucusu ve CEO’su), Mauvis Ledford (CoinMarketCap CTO), Austin Alexander (Kraken VP) ve Carlos Domingo (Securitize CEO) gibi üst düzey uzman konuşmacılar.

Bu özel konferans, en azından Barselona ve daha geniş Katalan bölgesi blok zinciri fenomenini devlet düzeyinde kucaklamak istediği için kripto para birimi topluluğundan büyük ilgi gördü.

Konferans, Forum Binası ve Geleneksel Merkezi’nden oluşan Barselona’daki CCIB’de düzenleniyor.

Bitcoin 2019 Conference: San Francisco

Bitcoin 2019 Konferansı: San Francisco, 25-26 Haziran
“Bitcoin’i Yeniden Eğlenceli Hale Getirmek”, bu yıl 2019’daki mantra. California, San Francisco’da düzenlenen bu konferans, kripto para birimi alanında en bilinen Bitcoin ile ilgili rakamlara ev sahipliği yapıyor.

Konferansa Bitcoin geliştiricisi Jimmy Song, Shapeshift CEO’su Erik Vorhees, Bitcoin Dergisi Teknik Editörü Aaron Van Wirdum ve Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano’nun katılması bekleniyor.

Katılımcılar, bitcoin için önemli etkileri olan projeler hakkındaki ana notlardan ve sunumlardan faydalanacak, Lightning Networks’ün saklama ve kullanma durumlarını keşfedecek, hatta bir Bitcoin Sanat Galerisinin tadını çıkaracaklar.

Blockchain Expo Europe: Amsterdam 

Blockchain Expo Avrupa: Amsterdam – 19 – 20 Haziran
Haziran ayında iki gün boyunca Amsterdam’da düzenlenen Blockchain Expo Europe, kıtanın en büyük blok zinciri konferansıdır Konferansın 10.000’den fazla katılımcı, 500 konuşmacı ve 350 katılımcı çekmesi muhtemeldir.

Expo Avrupa Konferansı’nın ana konsepti blockchain, IoT, siber güvenlik, büyük veri ve bulut arasındaki gelecekteki ilişkiyi keşfetmek. Her iki konuşmacı da BP, Gucci, Zürih, DHL, Citi, BBVA ve Maersk gibi bazı önemli küresel şirketler tarafından temsil ediliyor. Özel sektörün dışında konuşmacılar politika yapıcılar, akademisyenler ve düzenleyiciler de içerecek.

İlgini Çekebilir  20.000 Doların Altında Bitcoin (BTC) Satın Alın - Rich Dad Poor Dad

Malta AI & Blockchain Conference

Malta AI ve Blockchain Konferansı: 23-24 Mayıs
Genellikle “Blockchain Adası” olarak adlandırılan Malta, Avrupa’da kripto yapan her şeyin merkezi olmayı hedefliyor. Bu haliyle, Ada, sektördeki en çok ziyaret edilen blockchain konferanslarından birine sahip. Malta AI ve Blockchain Konferansı Mayıs ayında iki günlük bir süre boyunca düzenleniyor ve 5000’den fazla delegenin katılması bekleniyor.

Bu konferans, özellikle merkezi olmayan özerk örgütlere (DAO) doğrudan ilginiz varsa, en azından Malta hükümetinin fenomeni düzenlemek için yasal bir çerçeve oluşturduğu için yararlı olacaktır.

Anahtar konuşmacılar arasında, Roger Ver, Brock Pierce ve Tone Vays var.

İşte Top 5 Kripto Etkinliği: Siz Karar Verdiniz mi?


Yukarıda sözü edilen blockchain konferanslarının her biri, kripto alanı için heyecan verici bir yaz olarak ayarlanan binlerce katılımcıyı çekecek şekilde düzenlenmiştir. Her konferansta ticaret, düzenleme, IOT, politika oluşturma, araştırma ve daha fazlası gibi sektörün belirli bir alanı hedefleniyor.

Bu nedenle, dijital devrime ne şekilde dahil olursanız olun, bir konferansa katılmak, diğer Blockchain arkadaşlarınızla tanışmak ve selamlamak için mükemmel bir fırsattır. Bu yaz hangi konferansa katılacaksınız?

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com