Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Eteryum

Ethereum Balinası Satışa Devam Ederek 5.040 ETH Taşıdı – Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

Ethereum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ethereum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ethereum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ethereum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ethereum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ethereum Yorum 2024

Ethereum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ethereum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Zincir içi analiz sağlayıcısı Lookonchain, son saatlerde büyük bir hamil veya balina tarafından büyük bir ETH değişiminin gerçekleştiğini bildirdi. Büyük bir ETH balinası, Binance kripto borsasından toplam 8,17 milyon dolar tutarında 5.040 ETH çekti. Lookonchain’e göre balina, 5 Eylül’den bu yana Binance’ten 40 milyon dolar değerinde 24.548 ETH çekti ve ortalama çekilme fiyatı 1.631 dolar oldu. Bir borsaya varlık yatırmak genellikle satma arzusunu gösterirken, para çekme işlemleri biriktirme arzusunu gösterebilir.Başka Lookonchain’e göre balina 19 Eylül’de Binance, OKX ve KuCoin’e 30.000 ETH (neredeyse 50 milyon dolar) gönderdi. İki yıldır uykuda olan bir balina, bir dizi hareketle uyandı ve 16,5 milyon dolar değerindeki 10.000 ETH’yi dışarı aktardı. Günler sonra balina, üç farklı adres aracılığıyla Binance, OKX ve KuCoin’e 16,5 milyon dolar değerinde 10.000 ETH yatırdı. Balina daha sonra 16,5 milyon dolar değerinde 10.000 dolar daha ETH gönderdi. ETH’nin borsalara yaptığı son hamlede, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin Salı günü 300 ETH’yi (yaklaşık 493.000 dolar) Kraken’e taşıdı. Hareketin etkisi ETH fiyatında görülüyor . Bunun nedeni, piyasa katılımcılarının balinaların zincir üzerindeki eylemlerine çok dikkat etmeleri, çünkü balinaların bilgili oldukları ve piyasa üzerinde etkileri olduğu düşünülüyor. Ethereum 1.600 dolar seviyesini kaybetti ve şu anda günlük olarak daha düşük işlem görüyor. En son fiyat düşüşü, balinaların veya büyük sahiplerinin ETH’yi kripto borsalarına taşımasının ardından gerçekleşti ve bu durum potansiyel fiyat düşüşlerine ilişkin endişeleri artırdı.ETH son 24 saatte %2,69 düştü

İlgini Çekebilir  Ethereum Aktif Adreslerinin Rekor Seviyede Olması: Ethereum'un Yükselişine İşaret mi?

Ethereum Analiz

Ethereum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ethereum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ethereum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Ethereum Yorum

Ethereum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ethereum grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ethereum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ethereum Uzman Yorumları

Ethereum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ethereum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ethereum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ethereum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ethereum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com