Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin – Rusların kripto para talebinde ‘Wagner krizi’ etkisi Bitcoin Yorum – Bitcoin Analiz

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Rusya’da yaşanan Wagner isyanı sonrası Rusların kripto para taleplerinde büyük artış yaşandı. Analitik şirketi Fortune’un dijital veri sağlayıcısı CCData’nın verilerine atıfta bulunduğu açıklamasında, Wagner ile ilgili haberlerden sonra Rusların geçen hafta sonu toplu halde kripto para satın almaya başladığı kaydedilirken, özellikle dolara sabitlenmiş kripto para birimi olan USDT stablecoin piyasasında toplam işlem hacmi cumartesi günü 4 milyon dolar, pazar günü ise 15 milyon dolara çıkarak yaklaşık dört kat yükseldi.

Gazetemru’da yer alan habere göre, pazar günkü artışın ardından günlük işlem hacimleri normal seviyelere dönerken, Rusların nakit para talebinin de geçtiğimiz cumartesi günü keskin bir artış gösterdiği bildirilmişti.

Ekonomiden sorumlu Rusya Başbakan Yardımcısı Andrey Belousov, 24 Haziran Cumartesi günü özel güvenlik şirketi Wagner ile yaşanan kriz nedeniyle ülkede nakit taleplerinin ortalama yüzde 30 yükseldiğini bildirdi.

Bakanlar Kurulu toplantısında konuşan Belousov, cumartesi günü Rusya’nın genelinde nüfusun nakit taleplerinde yüzde 30 artış yaşandığına dikkat çekerken, Voronej, Rostov ve Lipetsk gibi ülkenin güney bölgelerinde taleplerin yüzde 70 ila 80’lere ulaştığının altını çizdi.

İlgini Çekebilir  Tether’in (USDT) Piyasa Değeri 9 Günde 1 Milyar Dolar Artarak 19 Milyar Dolara Ulaştı

Belousov, Merkez Bankasının eylemleri sayesinde bankaların nakit ihtiyacının karşılandığını belirtirken, “Merkez Bankası’nın nakit 3 kat artırdığı nakit takviyesi sayesinde herhangi bir nakit sorununun önüne geçildi. Pazar günü itibariyle ise bankalardan nakit talepleri azaldı,şimdi durum tamamen istikrara kavuştu” dedi.

24 Haziran Cumartesi günü Wagner kriziyle birlikte Rus bankaları döviz satış oranlarını keskin bir şekilde artırmış, dolar için 90 ruble, avro için ise 100 rubleden fazla satış kuru belirlemişti.

Biden: Wagner isyanı Rus sistemi içindeki mücadelenin bir parçası

NATO’dan ‘Wagner krizi’ değerlendirmesi

Rus ordusuna savaş açan Wagner Grubu kimdir?

Rusya’da kripto para madenciliğine büyük darbe

Rusya’da kripto paralara düzenleme getiriliyor


Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Bitcoin (BTC) Balon Bölgesinde - Kripto Analisti Timothy Peterson
x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com