Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin – Müslümanlara özel Islamic Coin geliyor Bitcoin Yorum – Bitcoin Analiz

Bitcoin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Bitcoin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Bitcoin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Bitcoin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Bitcoin Yorum 2024

Bitcoin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Bitcoin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto paralar ve blokzincir teknolojileri, dünyada süregelen finansal devrimde büyük bir rol oynuyor. Dubai merkezli bir blok zinciri üzerinde inşa edilen ‘Islamic Coin’ de, ‘şeriata uygun’ olarak geliştirildiği iddiası ile gündeme geldi.

Blok zincirinin testleri devam ederken toplam 4 bin hesap açıldığı ve son 24 saatte 10 bin aktarım yapıldığı da Islamic Coin’e dair verilen bilgiler arasında yerini aldı. Supitnik’de yer alan habere göre, projenin kripto parası olacak olan ‘ISLM’ ise eylülde piyasaya sürülecek.

Twitter hesabında merkezin İsviçre olarak gösterildiği Islamic Coin iddiasına göre özel ön satış turunda 200 milyon dolarlık bir fon toplamayı başardı. Ayrıca 200 milyon dolar daha gerektiği durumda kullanıma açılacak.

İslami bankacılık siateminde etkili olabilir

‘Küresel Müslüman topluluğuna özel tasarlanmış dijital para’ olarak tanıtımı yapılan Islamic Coin’in İslami bankacılık sisteminde etkisi olacağı öngörülüyor. İslami bankacılık ve finans, diğer pek çok şeyin yanı sıra kredilere faiz uygulanmasını veya ödenmesini yasaklayan, etik ve adil finansal işlemleri vurgulayan şeriat veya İslam hukuku ilkelerine dayalı bir sistem olarak biliniyor.

İlgini Çekebilir  Boğaların Ether çabası

İslami bankacılığın en dikkat çekici özelliklerinden biri, konvansiyonel bankacılığın temelini oluşturan kredilere faiz uygulanmasını veya ödenmesini yasaklamasıdır. Bunun yerine İslami finans, borç veren ile borç alan arasındaki kar ve zarar paylaşımı anlaşmalarına dayanmaktadır. Borç veren, yatırım riskini borç alanla paylaşır ve her iki taraf da kar veya zararı paylaşır.

Rusların kripto para talebinde ‘Wagner krizi’ etkisi

 

İsrail milyonlarca dolarlık kripto paraya el koydu

 

Avustralya’nın en büyük bankasından kripto para borsalarına tedbir kararı

 



Bitcoin Analiz

Bitcoin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Bitcoin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bitcoin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Bitcoin Yorum

Bitcoin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Bitcoin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Bitcoin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bitcoin Uzman Yorumları

Bitcoin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com