Cumartesi, Nisan 27, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Zcash Coin Nedir? ZEC Coin Geleceği ve Projesi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Zcash Coin ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Zcash Coin yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Zcash Coin forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Zcash Coin grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Zcash Coin fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Zcash Coin Yorum 2024

Zcash Coin Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Zcash Coin yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Gizlilik odaklı kripto para birimleri yatırımcılar tarafından her dönem ilgi görmüş ve benimsenmiştir. Yükselişleriyle dikkat çeken bu coinler arama motorlarında aratılıyor. Bunlardan biri de Zcash‘tir. Kullanıcılar, Zcash nedir? Nereden Alınır, projesi nedir? Nereden Alınır, amacı nedir? Nereden Alınır, nereden alınır gibi sorgular yaparak en sağlıklı bilgiye ulaşmaya çalışıyor. Uzmancoin olarak Zcash ’e dair anahtar bilgileri sizinle bu içerikte paylaşacağız.

Zcash Nedir?

ZCash nedir? Nereden Alınır sorusunu basitçe yanıtlayacak olursak; Zcash, 2016 yılında bir grup bilim insanının Bitcoin‘e benzer ancak bazı ek özelliklere sahip bir kripto para birimi oluşturmak istediğine karar vermesiyle ortaya çıktı. Gelişmiş kullanıcı güvenliği ve anonimlik ile Bitcoin blok zincirinin bir çatalını geliştirdiler. Bilim adamları ilk olarak, ilk piyasaya sürülmesinden çok kısa bir süre sonra Zerocash haline gelen Zerocoin ’i icat etti. Sonunda, kripto para biriminin adı ZCash olarak değiştirildi. Zcash, Bitcoin gibi diğer kripto para birimlerine kıyasla kullanıcılarına gelişmiş gizlilik sağlamak için kriptografiyi kullanmayı amaçlayan bir kripto para birimidir.

İlgini Çekebilir  Doge kaç dolar? Dogecoin kaç TL oldu, ne kadar? Doge Yorum 2024 Coin Grafik

21 milyon adetlik sabit toplam arz gibi birçok benzerliği paylaşıyor.

Zcash, işlemleri korumak için sıfır bilgi kanıtlarını (ZKP ’ler) kullanan ve bir işlemin içeriğini halka açık bir blok zincirinde bile gizli yapan, gizlilik odaklı, blok zinciri tabanlı bir ödeme ağıdır. Zerocash protokolünden doğan Zcash, 2016 yılında Bitcoin blok zincirinden çatallanmıştır. Yerel tokeni ZCash, token kısaltması için ZEC ’i kullanıyor.

ZKP ’ler, 1980 yılına dayanan bir kriptografik tekniğin ürünüdür. İki tarafın, bu bilgilerle ilgili temel verileri paylaşmadan bilgileri birbirleriyle doğrulamasına izin verir. Örneğin, gerçek doğum tarihinizi (veya ehliyetiniz gibi bazı kimlik formlarının içerebileceği diğer yabancı bilgileri) açıklamak zorunda kalmadan 21 yaşından büyük olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Bu kriptografik gelişme, temelde korumalı Zcash işlemlerinin blok zincirinde tamamen şifrelenmesine izin verirken, işlemin ağın fikir birliği tarafından geçerli olarak doğrulanmasına izin verir.

Zcash nedir? Nereden AlınırZcash nedir? Nereden Alınır

Zcash iki farklı adres yöntemini kullanır:

Şeffaf adresler: Şeffaf adresler veya t-adresleri olan işlemler, Bitcoin ’in yapabildiği gibi Zcash blok zincirinde izlenebilir.

Korumalı adresler: Korumalı adresler veya z-adresleri şifrelenir, yani blok zincirindeki verileri göremezsiniz, bu nedenle onlara gönderilen işlemler veya z-adreslerinin tuttuğu fon miktarı görünmez.

Bir t-adresi bir z-adresine para gönderirse, gözlemciler nereye gittiklerini söyleyemezler.

Proje, verimli, güvenli ve anonim olacak şekilde tasarlanmıştır. ZCash ’in arkasındaki geliştiriciler, yasal gerekliliklere uymayı da teşvik ediyor. Ek olarak, ZCash kullandığınızda tam şeffaflığı seçebilirsiniz, bu durumda şeffaflığı, transferler gerçekleştirilirken Bitcoin ’in şeffaflığına benzerdir. Piyasanın en önemli gizlilik odaklı kripto para birimlerinden biri olan Zcash (ZEC), kullanıcılara işlem yaparken isteğe bağlı anonimlik sunmak için kriptografideki ilerlemelerden yararlanır. Zcash, güçlü bilim üzerine kurulmuş, gizliliği koruyan bir kripto paradır. Zcash ile insanlar düşük ücretlerle verimli ve güvenli bir şekilde işlem yapabilirler. Proje, kişilerin denetim veya mevzuata uygunluk için adres ve işlem bilgilerini seçici olarak paylaşmasına izin verirken işlemlerin gizli kalmasını sağlar.

İlgini Çekebilir  Düzenlemeler kripto paraları nasıl etkiler?

Zcash ’ten önce, kripto para birimleri çoğunlukla Bitcoin (BTC) gibi “takma ad” olacak şekilde tasarlandı, yani kullanıcıların değiş tokuş ettiği miktar, fon gönderdikleri adresler ve fon aldıkları adresler hakkındaki veriler her zaman herkesin görmesi için blok zincirine kaydedildi.

2016 yılında piyasaya sürülen Zcash

, blok zincirinde depolanan işlem ve adres verilerini şifrelemek için tasarlanmış “korumalı adresler” sunarak daha yüksek düzeyde gizlilik sundu.

2016 ’daki çatallanmasından bu yana Zcash, sunduğu temel hizmetleri yinelemeye ve genişletmeye devam etti.

Proof of Work konsensüs mekanizmasını kullanan ZCash ’te

, aynı Bitcoin gibi kişisel bilgisayarlarla madencilik yapılabiliyor. Zcash ’in 13,7 milyonu dolaşımda olmak üzere maksimum 21 milyon coin arzına sahiptir. Dolaşımda 21 milyon ZCash olduğunda, aynı Bitcoin gibi artık madenciliği yapılamaz ve bunları yalnızca bir borsada veya bir kişiden satın alarak elde edebilirsiniz.

Zcash Geleceği

Zcash ’in Halo ve Halo 2 geliştirmeleri, gizlilik kripto parasının en belirgin eleştirilerinden bazılarını ele alması için en iyi fırsatı sunuyor. Ancak, özel kripto paraların borsalar tarafından listeden çıkarılma potansiyeli azalıyor gibi görünmüyor. Ancak, gizlilik coinleri ve Dash gibi etiketi ve korumaları neredeyse tamamen terk eden önceki yarışmacılar söz konusu olduğunda, Zcash kesinlikle en iyi gizlilik koinlerinin konuşmasındadır ve bu şekilde ilerlemeye devam edecektir.

Zcash geleceğiZcash geleceği

Zcash Kime Ait?

ZCash, orijinal Bitcoin kod tabanından çatallanmıştır.

Öte yandan Electric Coin Company ’nin CEO ’su Zooko Wilcox ’tur.

ZCash Nereden ve Nasıl Alınır?

Piyasanın en eski kripto paralarından olan Zcash hemen hemen bütün kripto para platformlarında işlem görüyor. Binance, Coinbase, Huobi, Bitfinex, Kraken, Gemini, Bybit ve KuCoin gibi başlıca borsalardan USDT, BTC, ETH pariteleriyle alınıp satılabiliyor.

İlgini Çekebilir  Cardano Yorum - Cardano (ADA) ne kadar, kaç TL oldu? Ada Yorum 2024 Coin Grafik

Zcash BinanceZcash Binance.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Zcash Coin Analiz

Zcash Coin Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Zcash Coin hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Zcash Coin grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Zcash Coin Yorum

Zcash Coin yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Zcash Coin grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Zcash Coin yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Zcash Coin Uzman Yorumları

Zcash Coin analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Zcash Coin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Zcash Coin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Zcash Coin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Zcash Coin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Zcash Coin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Zcash Coin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Zcash Coin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Zcash Coin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com