Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Ethereum’u 2024’de neler bekliyor?

– DIŞ HABERLER SERVİSİ

Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük ikinci kripto parası Ethereum’u 2024 yılında neler bekliyor? Fiyatı şimdilerde 3,800 dolar seviyesinde seyreden Ethereum’un piyasa değeri, 450 milyar dolar. Bu nedenle kripto paranın boğa piyasası alanında olduğu düşünülüyor. ARK Investments CEO’su Cathie Wood, kripto paranın Bitcoin’e kıyasla değerinin altında işlem gördüğünü düşünüyor.

Bunun karşısında Ethereum blockchain’indeki yüksek işlem ücretleri, kripto paranın yoğun bir rekabetle karşılaşmasına neden oluyor. Solana ve Cardano ise Ethereum’un en büyük rakiplerini oluşturuyor. Ethereum ise iş kanıtı sisteminden, hisse kanıtı sistemine geçerek yüksek miktarda enerji kullanımının ve yüksek işlem ücretlerinin önüne geçmeye çalışıyor.

Bu devasa süreç halen devam ederken, Ethereum gelecek için büyük bir potansiyele sahip olmayı sürdürüyor. Motley Fool yazarı Chris MacDonald ise Ethereum’un en popüler DeFi projeleri için olduğu kadar NFT ve metaverse alanında da bir numaralı kripto para olduğunu açıkladı. Bu nedenle bu alanlarda yatırımcılar için oldukça geniş yelpazeli fırsatlar var.

Tüm bu fırsatları ise Ethereum blockchain’i mümkün kılıyor. borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre yatırımcılar Ethereum’u değerlendirirken, akıllı kontrat özelliğine imkan tanıyan ilk ve en büyük network olduğunu da göz önünde bulundurmalı. Ethereum bu özelliği sayesinde DeFi’nin ilerlemesi için zemin hazırladı. Bu da kripto paraya gerçek dünyada bir kullanım alanı sağlıyor.

 Kripto paranın blockchain’inde yakın zamanda gerçekleştirilecek olan güncellemeyle işlem ücretlerinin düşmesi ve platformun hızlanması, Ethereum için yükselişi de beraberinde getirebilir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin'de düzeltme sürüyor

 

 

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com