Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Bitcoin’in ilk ETF’i ilk işlem gününde yoğun ilgi gördü

BITO kodu ile işlem gören ProShares Bitcoin Strategy ETF yaklaşık yüzde 4,9 değer kazanarak 41,94 dolara çıktı. Bloomberg’in derlediği verilere göre, 24 milyondan fazla hisse el değiştirdi. Fonun takas işlemlerinin yapılma şeklinden dolayı, fona net giriş ve çıkışlar muhtemelen Çarşamba gece yarısına kadar bilinmeyecek.

Kripto paralara odaklı bir sermaye piyasaları platformu olan FRNT Financial Inc.’nin CEO’su ve kurucularından Stephane Ouellette şöyle dedi:

Bir Bitcoin ETF’si uzun zamandır hem kripto para topluluğu hem de Wall Street yatırımcıları tarafından bekleniyordu ve bunların büyük kısmı yıllardır, regülatörlerin bu fonları onaylamasının dijital paraları daha fazla ana akım yatırımcıya açacağını söylüyordu. ProShares fonu vadeli kontratları içeriyor ve başvurusu SEC Başkanı Gary Gensler’in “önemli yatırımcı korumaları” sağladığını söylediği yatırım fonu kuralları dâhilinde yapıldı.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x
İlgini Çekebilir  Shiba Inu (SHIB) kaç dolar? 20 Haziran 2024 Shiba Inu (SHIB) kaç TL oldu, ne kadar? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com