Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

BitTorrent Yorum (13 Nisan) BitTorrent (BTT) Coin Fiyat Analiz Yorum

BitTorrent Yorum ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. BitTorrent Yorum yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. BitTorrent Yorum forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. BitTorrent Yorum grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. BitTorrent Yorum fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

BitTorrent Yorum Yorum 2024

BitTorrent Yorum Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen BitTorrent Yorum yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

  Ne oldu: BTT fiyatı, Bitcoin ve Ethereum gibi diğer dijital para birimleri yükselişe geçmesine rağmen son zamanlarda keskin bir düşüş gösterdi. Bu performansın nedeni, fiyatın yalnızca bu yıl% 4000’den fazla arttığı düşünülürse, çoğunlukla kar elde etmektir. Fiyat düştükçe, birçok alıcı dağıtım aşaması olarak bilinen aşamada satış yapmaya başladı. Neden önemli: BitTorrent, büyük bir ralli yaptıktan sonra bu dağıtım aşamasından geçen tek dijital para birimi değil. Son hafızalarda, Dogecoin, Theta ve Crypto.com gibi para birimleri büyük bir ralliden geçtikten sonra mücadele etti. BitTorrent fiyatı için sırada ne var? Dört saatlik grafikte, BitTorrent platformunun yerel belirteci olan BitTorrent madalyonunun dikkat çekici hikayesini görüyoruz. Yeni başlayanlar için, bu, insanların çoğunlukla ücretsiz olarak içerik indirmelerine ve izlemelerine izin veren dünyanın en büyük torrent platformudur. Ancak son zamanlarda, kar alma nedeniyle fiyat düştü. Unutma, bir hafta önce, sahiplerini geri çekilmeye hazır olmaları konusunda uyardım çünkü bu eğilimin yakında gerçekleşeceğini tahmin etmiştim. Fiyat % 38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altına düştü. Ayrıca, 25 günlük ve 15 günlük hareketli ortalamaların altına düşerken, ortalama gerçek aralık (ATR) 4 Nisan’dan bu yana en düşük seviyeye düştü. Dolayısıyla bence bu dağıtım aşaması bitmedi ve fiyat baskı altında kalacak. Bu nedenle, izlenecek temel seviye 0,0074 $ ‘dır ve bu da mevcut seviyenin yaklaşık% 10 altındadır. Bu seviyenin altına düşerse, ayıların kontrol altında olduğu ve daha sonra 0,0073 $ ‘dan% 50 geri çekmeyi hedefleyecekleri anlamına gelecektir. Diğer taraftan, 0,0105 $ ‘da% 23,6 düzelmenin üzerinde bir hareket, düşüş görünümünü geçersiz kılacaktır.
İlgini Çekebilir  Audio Coin Yorum Audius Analiz ve Fiyat Tahmini 2024 2025 2028 - Altcoin Analiz Bitcoin Yorum

BitTorrent Yorum Analiz

BitTorrent Yorum Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde BitTorrent Yorum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. BitTorrent Yorum grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

BitTorrent Yorum Yorum

BitTorrent Yorum yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. BitTorrent Yorum grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. BitTorrent Yorum yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

BitTorrent Yorum Uzman Yorumları

BitTorrent Yorum analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

BitTorrent Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

BitTorrent Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

BitTorrent Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

BitTorrent için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

BitTorrent için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

BitTorrent uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

BitTorrent durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

BitTorrent geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com