Cuma, Nisan 26, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Altcoin

Ravencoin (RVN) yorum ve grafiği – Ravencoin (RVN) neden yükseliyor?

2010 yıllardan beri gündemde olmayı başaran kripto paralara olan rağbet günden güne artıyor. İlk bilinen kripto para Bitcoin’in ardından dogecoin, ravercoin gibi kripto para birimleri yükselişe geçti. Ocak ayından itibaren yükselişte olan ravencoinin yükselişi şubat ayında da devam ederek son dönemlerin en yüksek seviyesi 0,242 dolara ulaştı. Peki, Ravencoin yükselir mi? Ravencoin (RVN) nedir? sorusunun yanıtı sizlerle.

Ravencoin (RVN) ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Ravencoin (RVN) yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Ravencoin (RVN) forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Ravencoin (RVN) grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Ravencoin (RVN) fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Ravencoin (RVN) Yorum 2024

Ravencoin (RVN) Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Ravencoin (RVN) yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

RAVENCOİN YÜKSELİR Mİ?

Ravencoin Projesi, bir milyar dolarlık piyasa değerini aştıklarını açıkladı.

Daha da önemlisi işe yarıyor. Kullanıcılar, akıllı bir sözleşmeye ihtiyaç duymadan güvenli dijital varlıkları kolayca oluşturmak için Ravencoin protokolünü kullanabilir.

Ravencoin nedir?

Ravencoin (RVN), varlıkların oluşturulması ve eşler arası aktarımı konusunda uzmanlaşmış açık kaynaklı bir blok zinciri projesidir. Orijinal Bitcoin protokolünün bir çatalı olarak UTXO mimarisini kullanır, ancak ölçeklenebilirlik sorunlarını gidermek için yükseltilmiştir.

İlgini Çekebilir  EOS Fiyatı Büyük Duyuru Öncesinde 10 Ayın En Yüksek Seviyesinde

Ravencoin teknik raporu, Boston bölgesi blok zinciri danışmanı Bruce Fenton ve Salt Lake City merkezli Tron Black tarafından imzalandı. Fenton, Bill and Melinda Gates Vakfı’nın danışmanıdır ve Dubai Bitcoin Konferansı’nı kurmuştur. Black ise Medici Ventures’ın ana yazılım geliştiricisi olarak görev yaptı.

Ravencoin’in birincil kullanım durumları aşağıdaki gibidir:

Bir öğenin sahipliğini devretme

Hissedar oylamasını basitleştirin

Ayrıca, Ravencoin’in tweetlediği gibi, protokol tamamen düğüm taşıyıcıları ve madenciler tarafından yönetiliyor.

“Unutmayın, Ravencoin’in resmi geliştiricisi veya lideri yoktur. Kimsenin fikir birliği kurallarını değiştirme gücü yoktur. Ravencoin’in gerçek sürümü, düğüm taşıyıcıları ve madenciler tarafından çalıştırılan yazılım tarafından seçiliyor. ”

RVN Fiyat Eylemi

Ravencoin’in yerel belirteci RVN’dir. Ravencoin, herkesin belirli bir miktarda yerel RVN belirteci ile desteklenen tescilli bir dijital varlık çıkarmasına izin verir. Bir varlığın sahipliğini devretmek için bir RVN işlem ücreti ödenir ve defter yeni sahiplikle güncellenir

RVN 1 Şubat’ta 0,02266 $ ‘dan 19 Şubat’ta gün içi en yüksek seviyesi olan 0,137 $’ a yükseldi. Bununla birlikte, göreli güç endeksinin (RSI) aşırı alım bölgesinin derinliklerinde dolaştığını ve varlığın aşırı fiyatlandırıldığını gösterdiğini unutmayın. Bu nedenle, fiyat büyük olasılıkla yakında düşüş düzeltmesi ile karşı karşıya kalacak.

Sorumluluk Reddi: Bu makale yalnızca bilgi amaçlı sağlanmıştır. Yasal, vergi, yatırım, mali veya başka bir tavsiye olarak sunulmaz veya kullanılması amaçlanmaz.


Ravencoin (RVN) Analiz

Ravencoin (RVN) Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Ravencoin (RVN) hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ravencoin (RVN) grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İlgini Çekebilir  Bitcoin, Çin'den gelen açıklamalarla 40 bin doların altını gördü

Ravencoin (RVN) Yorum

Ravencoin (RVN) yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Ravencoin (RVN) grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Ravencoin (RVN) yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Ravencoin (RVN) Uzman Yorumları

Ravencoin (RVN) analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Ravencoin (RVN) Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ravencoin (RVN) Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ravencoin (RVN) Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ravencoin (RVN) için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ravencoin (RVN) için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ravencoin (RVN) uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ravencoin (RVN) durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ravencoin (RVN) geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com