Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto para borsası Bitrota soruşturmasında zanlılara rekor ceza istemi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Yorum 2024

Kripto Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan 100 sayfalık iddianamede, kripto para, Bitcoin, Bitcoin cüzdanı ve Bitcoin’in yasal statüsü ile kripto para borsalarının arasındaki farklarla bu borsaların nasıl çalıştığına dair bilgilere yer verildi.

Endless Yazılım Teknoloji Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ’nin (Bitrota) kurucuları tutuklu Kenan Altun ve yurt dışındaki Hasan Özkan ile çalışanları olan diğer zanlıların “Bitrota” kripto para uygulaması üzerinden müşterileri dolandırıldığına ilişkin iddia ve ihbarların bulunduğu anlatılan iddianamede, Cimer başvuruları ve MASAK raporu doğrultusunda şüpheliler hakkında “bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık”, “şirket yöneticisinin şirketin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık” ve “mal varlığı değerlerinin aklanması” suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Söz konusu şirketin şüpheliler Hasan Özkan’ın yüzde 75, Kenan Altun’un yüzde 25 ortaklığıyla 16 Temmuz 2018’de Kayseri’de kurulduğu belirtilen iddianamede, 12 Ekim 2020’de şirketin sermayesinin 1 milyon liraya çıktığı vurgulandı.

İlgini Çekebilir  Bitcoin satan Tesla'nın kripto planı belli oldu! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

İddianamede, 17 Ağustos 2021’de ise şirketin tüm hisselerini Kenan Altun’un devraldığına işaret edilerek, Bitrota Teknoloji Sanal ve Ticaret AŞ’nin ise şüpheli Özkan tarafından 9 Haziran 2020’de Endless Yazılım Teknoloji Bilişim Sanayi ve Ticaret AŞ’nin adresi gösterilerek 200 bin lira sermayeyle kurulduğu bildirildi.

Yatırımcılara Telegram üzerinden mesajlar

Şüphelilerin yatırımcılara gönderdiği yanıltıcı mesajlarda, “Değerli kullanıcılarımız hep birlikte özlenen Bitrota Exchange sistemine yeniden dönüş için gayretli bir çalışma içerisindeyiz.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto Analiz

Kripto Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Yorum

Kripto yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Uzman Yorumları

Kripto analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com