Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

İngiltere’de ilk kripto düzenlemesi yolda Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

İngiltere’de ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. İngiltere’de yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. İngiltere’de forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. İngiltere’de grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. İngiltere’de fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

İngiltere’de Yorum 2024

İngiltere’de Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen İngiltere’de yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İngiltere Maliye Bakanlığı’nın geçen yıl kripto para borsası FTX’in batması sonrasında, kripto varlıklar için “sağlam, güçlü” regülasyonlar planladığı bildirildi.

İngiltere’de Finansal Yönetim Otoritesi (FCA) kripto varlıklar için şu ana kadar lisans başvurusu yapanların yüzde 80’inden fazlasının bu işi uygun şekilde yapabileceklerini gösteremediklerini vurguladı.

Finansal Hizmetler Bakanı Andrew Grifith yaptığı değerlendirmede, bugün yayınlanacak taslak kuralların, sağlam, şeffaf ve adil stardartlar ortaya kunmasını sağlaması, geleneksel finansa yaklaşım ile tutarlı olmalarının beklendiğini ifade etti.

FCA’nın ortaya koyacağı kural önerilerinin 3 ay kadar kamuoyunda tartışmaya açılması bekleniyor. Maliye Bakanlığı bu yaklaşımın sektördeti en ciddi riskleri azaltacağını da savundu.

1707107.jpg?v=1675227657İngiltere’de kripto para sektörüne yeni kurallar

 

1651306.jpg?v=1675227657İngiltere’de kriptolara düzenleme yolda

İlgini Çekebilir  Bitcoin de dört ay sonra bir ilk yaşandı! Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


İngiltere’de Analiz

İngiltere’de Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde İngiltere’de hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İngiltere’de grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İngiltere’de Yorum

İngiltere’de yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. İngiltere’de grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. İngiltere’de yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İngiltere’de Uzman Yorumları

İngiltere’de analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com