Perşembe, Nisan 18, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried için iletişim yasağı talebi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

FTX ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. FTX yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. FTX forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. FTX grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. FTX fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

FTX Yorum 2024

FTX Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen FTX yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

ABD savcıları, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried ’in yaklaşmakta olan ceza davasında potansiyel tanıklarla iletişim kurduğunu iddia ederek, meslektaşlarıyla iletişim kurmasını ve şifreli mesajlaşma uygulamalarını kullanmasının engellenmesini talep etti.

Sözcü’de yer alan habere göre, cuma günü mahkemeye gönderilen bir mektupta savcılar, Bankman-Fried ’in FTX baş hukuk müşaviri ile Signal uygulaması üzerinden ‘doğrudan iletişim halinde ’ olduğunu iddia etti.

HUKUK MÜŞAVİRİ İLE İLETİŞİME GEÇTİ

ABD ’de sekiz ayrı suçlamayla karşı karşıya kalan ve Bahamalar ’dan iade edildikten sonra aralıkta kefaletle serbest bırakılan Bankman-Fried ’ın 15 Ocak ’ta Signal ve e-posta yoluyla FTX baş hukuk müşaviri ile temasa geçtiği öğrenildi.

Savcılar eski ve yeni FTX çalışanlarıyla iletişime geçen Bankman-Fried ’ın “Yeniden bağlantı kurarak yapıcı bir ilişkiye sahip olmayı ve birbirimizi kaynak olarak kullanmamızın bir yolu olup olmadığını görmeyi gerçekten çok isterim” dediği ileri sürüldü.

İlgini Çekebilir  20 Yaşındaki Hacker, SIM Swap Yöntemiyle Dolandırdığı Kişiden 100 Bitcoin Fidye İstedi

İLETİŞİM YASAĞI TALEBİ

Savcılar mahkemeden Bankman-Fried ’in kefalet koşullarını değiştirerek Signal dahil şifreli veya geçici mesajlaşma platformlarını kullanmasının yasaklanmasını istedi.

Sanığın bu tür uygulamaları kolluk kuvvetlerinden gelen iletişimleri gizlemek için kullandığı, Signal ve Slack ’teki mesajları 30 gün sonra kaybolacak şekilde ayarladığını iddia edildi.

NE OLDU?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX, geçtiğimiz kasım ayında ortaya çıkan ve hileli olduğu düşünülen muhasebeleştirme olayının ardından bir hafta içinde iflas etti.

FTX Müşterilerin borsaya emanet ettiği paraları yan kuruluş Alameda Research’e borç verilmesi bir skandal olarak tarihe geçti. Sonrasında ise Bahamalarda dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Sam Bankman-Fried ABD ’ye iade edildi ve kefaletle serbest kaldı

1717604.jpg?v=1674991949Ünlü yatırımcıdan FTX itirafı: 9,6 milyon dolar kaybettim

 

1716478.jpg?v=1674991949FTX’in kurucusu Bankman-Fried’ın mal varlığına el konuldu

 

1715831.jpg?v=1674991949FTX hacklendi, 415 milyon dolarlık kripto varlık çalındı

 

1714133.jpg?v=1674991949FTX ’in lüks harcamaları dudak uçuklattı!

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


FTX Analiz

FTX Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde FTX hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FTX grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

FTX Yorum

FTX yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. FTX grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. FTX yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FTX Uzman Yorumları

FTX analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com