Perşembe, Nisan 25, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Hollanda’dan Coinbase’e para cezası Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Hollanda’dan ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Hollanda’dan yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Hollanda’dan forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Hollanda’dan grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Hollanda’dan fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Hollanda’dan Yorum 2024

Hollanda’dan Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Hollanda’dan yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Hollanda Merkez Bankası (DNB), hizmet sunmadan önce Hollanda’da doğru şekilde kayıt yaptırmadığı için ABD kripto para borsası Coinbase’e 3.3 milyon euro para cezası verdi.

Temmuz ayında Coinbase’in rakibi Binance’a da benzer bir ceza verilmişti. Coinbase, kararına katılmadığını ve itiraz etmeyi düşündüğünü bildirdi.

1714559.jpg?v=1674731474Coinbase’den küçülme kararı

 

1714425.jpg?v=1674731474Coinbase’de işçi kıyımı devam ediyor

 

1699997.jpg?v=1674731474Coinbase zarar açıkladı

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Hollanda’dan Analiz

Hollanda’dan Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Hollanda’dan hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hollanda’dan grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Hollanda’dan Yorum

Hollanda’dan yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Hollanda’dan grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Hollanda’dan yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlgini Çekebilir  Bitcoin önce 25 bin, sonra 19 bin, ardından 65 bin dolar olacak Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Hollanda’dan Uzman Yorumları

Hollanda’dan analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com