Cuma, Nisan 19, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Rusya ve İran’dan ortak kripto para hamlesi Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Rusya ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Rusya yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Rusya forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Rusya grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Rusya fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Rusya Yorum 2024

Rusya Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Rusya yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Rusya Kripto Endüstrisi ve Blockchain Birliği İcra Direktörü Aleksandr Brajnikov, Rus Vedomosti gazetesine demecinde İran Merkez Bankası ’nın Rusya ile birlikte dış ticaret ile ilgili hesaplarda dolar, ruble ve İran riyali yerine ödeme aracı olarak kabul edilebilecek, İran bölgesine ait belirli bir kripto para oluşturma olasılığını değerlendirdiğini söyledi.

Kripto paranın altınla destekleneceği, yani stabil kripto paranın (stablecoin) söz konusu olduğu bilgisini veren Brajnikov, kripto endüstrisi açısından daha ilerici bir ülke olduğu için İran ile böyle bir para birimini oluşturmanın uygun olduğunu ifade etti.

Bu yıl Astrahan’daki münhasır ekonomik bölgenin İran’dan kargo kabul etmeye başlayacağını hatırlatan Brajnikov, yeni kripto paranın da bu altyapı üzerinde kullanıma girmesinin planlandığını sözlerine ekledi.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma ’nın Bilgi Politikası, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Komitesi Üyesi Anton Tkaçev de yeni kripto para ile ilgili görüşmelerin yapıldığını doğruladı, ancak konu ile ilgili devlet düzeyinde aktif görüşmelerin Rusya ’da kripto paralarla ilgili regülasyon tamamlandıktan sonra başlayacağını aktardı.

İlgini Çekebilir  Kim kriptodan daha iyi anlıyor? Baby boomer ’lar mı, Z kuşağı mı? Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Stabil kripto para, fiyatı bir kripto para birimine, itibari paraya (devletler tarafından sağlanan ‘klasik ’ para) veya borsada işlem gören (kıymetli veya endüstriyel metaller gibi) emtialara sabitlenmek üzere tasarlanan kripto para birimidir. Sabit kripto paralar genelde bir varlığın büyümesinden kazanç elde etmek amacıyla yatırım stratejisi için değil, sayısal hesaplamalar için kullanılır.

1715491.jpg?v=1673893418Kriptoda işten çıkarma döngüsü şiddetleniyor

 

1715104.jpg?v=1673893418Bill Gates’e göre gelecek ne Web3 ’te ne kriptoda ne de metaverse ’te

 

1714969.jpg?v=1673893418Kripto suçlarında rekor: 20 milyar doları aştı

 

1714889.jpg?v=1673893418Kriptoyu bu yıl kesintisiz bir ralli bekliyor olabilir

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Rusya Analiz

Rusya Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Rusya hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Rusya grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Rusya Yorum

Rusya yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Rusya grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Rusya yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Rusya Uzman Yorumları

Rusya analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

İlgini Çekebilir  Bitcoin Yorum - BTC ne kadar, kaç TL oldu? Btc Yorum 2024 Coin Grafik
x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com