Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Yorum

Kripto Analiz Haber Altcoin

Bitcoin

Kripto suçlarında rekor: 20 milyar doları aştı Bitcoin Yorum 2024 Coin Grafik

Kripto ile ilgili herşeyi burada bulabilirsiniz. Kripto yorum ve analizler hepimiz için çok önemli. Doğru analize ve yorumlara ulaşmak istiyorsunuz. Kripto forum sitelerinin karmaşasından uzak, anlaşılır analizleri size sunuyoruz. Kripto grafik çalışmalarımız ve yorumlarımız burada yer alacaktır. Kripto fiyatı ne olursa olsun önemli olan sizin nerede aldığınız ve nerede sattığınızdır.

Kripto Yorum 2024

Kripto Borsalarda işlem gören kripto koinler arasında yer alır. Borsa yatırımcıları tarafından dikkatle takip edilen Kripto yorum ve analizleri büyük ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kripto para birimlerinin yasa dışı kullanımı geçen yıl 20.1 milyar dolarlık rekor seviyeye ulaştı.

Blockchain analitik firması Chainalysis’in verilere göre, ABD yaptırımları tarafından hedef alınan şirketleri içeren işlemler çok hızlı arttı.

 Kripto para piyasası, risk iştahının azalması ve çeşitli kripto firmalarının çökmesi nedeniyle 2024’de zorlandı. Yatırımcılar büyük kayıplarla karşı karşıya kaldı ve düzenleyiciler daha fazla tüketici koruması için çağrıları hızlandırdı.

 Chainalysis, genel kripto işlem hacimleri düşerken bile, yasadışı faaliyetlerle ilgili kripto işlemlerinin değerinin art arda ikinci yılda arttığını bildirdi.

 Chainalysis, yaptırım uygulanan kuruluşlarla ilişkili işlemlerin 2024’de 100.000 kattan fazla arttığını ve geçen yılki yasa dışı faaliyetlerin %44’ünü oluşturduğunu kaydetti.

1714889.jpg?v=1673587599Kriptoyu bu yıl kesintisiz bir ralli bekliyor olabilir

İlgini Çekebilir  Swipe (SXP) kaç dolar? Swipe (SXP) kaç TL oldu, ne kadar? Sxp Yorum 2024 Coin Grafik

 

1714664.jpg?v=16735875995 öngörüde kriptonun geleceği

 

1714936.jpg?v=1673587599Europol’den ‘kripto para’ operasyonu! 15 kişi gözaltında

 

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın


Kripto Analiz

Kripto Fiyat analizini yapmak için grafik kullanmak en bilinen yöntemler arasında yer alıyor. Grafikleri takip ederek sizde Kripto hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kripto grafik çalışmalarımız en çok sorulan kripto sorularına cevap vermek amacıyla hazırlanmıştır.

Kripto Yorum

Kripto yorum ve analizleri yatırım tavsiyesi içermez. Kripto grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen tekniklerden alınarak kullanılmıştır. Kripto yorum yapmak biraz da sizin aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Kripto Uzman Yorumları

Kripto analiz talebinizi mail adresiniz ile birlikte aşağıya yoruma yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.

Bu kriptoyu Kucoin Borsasından almak için Tıklayın

x

Bir yanıt yazın

] }
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com